topavond

Vandaag een vruchtbare dag gehad. Begonnen om 2.30 uur op het praktijkcentrum DWI bij het vertrek van de Herstelllingdeelnemers. Zeker 9 nieuwe deelnemers vandaag. Prima resulataat.

Alle publiciteit werkt maar dat doet tekort aan de inspanningen die de afgelopen week buiten de publiciteit zijn gedaan, Hulde aan aan de alle medewerkers die zich hier voor inzetten.

Vervoglend met een teammanger die degens gekruisigd en daarna met een vertegenwoordiger van de directie DWI bij Horeca Herstelling geluched en daarna Fort Abcoude bezocht.  Daarna rechtstreeks contact gehad met Suriname over verbindend leiderschap en Herstellingvlaggen.

Om 15.00 uur bezocht Jeanine van Pinxteren, voorzitter van de cie Werk & Inkomen Herstelling op het praktijkcentrum DWI. Samen met Judtith Sargentini opende zij de eerste schepmaaltijd voor de deelnemers van Herstelling. prima succes.

en ja hoor kom ik thuis staat daar spontaan op de mp3 via versterker Joe jackson op het teportoire van mijn eigen zoon >> uit zijn boxen klinkt "is she really going out with him", ik heb een topavond.

Wat wil een mens nog meer?