Edward Neering in 4e klas (zou nu groep 6 zijn) Plesmanschool

4e klas Plesmanschool, eind jaren zestig:
Annelies Klaver, bennie ?, robbie Sonder, Hellen van de Wakker, Joris Beck, Maureen bleekemolen, ernst-jan boermans, Stineke v/d boogaardt, Wim Bus, Paul Dirks, Theo Duba, Huub van Egmond, Irene engelkamp, Bert Esveld, Frank Fagel, Johnny Goedings, Vincent Haaker, meester Ruud Henningheim, Peter Hermans (Jeugdvriend), Martine Jansen, Henny de jong, Robert lirb, Edward Neering, Ron Peperkamp, Tanja v/d ploeg, Robert Post (jeugdvriend), Marja Rijnders, Berna de Rooij, Winny de Rooij, Ruud Schelvis, Gerard Schreurs, Paul Slaman, Karin Tolboom, Caroline Voorneveld, Jan Weijers, Iris Werdler.

De school bevindt zich in Badhoevdorp

robert post

AZ eens met beslissing KNVB over overspelen wedstrijd.

Gerbrands: ‘Moedig en logisch besluit KNVB’

28 december 2011

ALKMAAR- AZ is opgelucht met het besluit van het bestuur betaald voetbal van de KNVB inzake het gestaakte bekerduel Ajax – AZ. Woensdag werd bekend dat de wedstrijd van 21 december in zijn geheel – elf tegen elf, maar zonder publiek – moet worden overgespeeld.

AZ beseft dat de KNVB ongewild in een lastige positie is terechtgekomen en dat de bond op basis van een extreme situatie in het Nederlandse voetbal een besluit heeft moeten nemen. In de beleving van AZ heeft de KNVB vanuit sportief oogpunt de meest logische beslissing genomen. Alle andere opties zouden AZ – ook ongewenst in deze situatie beland – onevenredig hebben geraakt.

Supporters
AZ is zich ervan bewust dat de kwestie rond het gestaakte bekerduel louter verliezers kent: beide clubs, het voetbal als bedrijfstak en uiteraard de supporters. AZ gaat onderzoeken op welke manier de AZ-supporters die aanwezig waren in de Amsterdam ArenA gecompenseerd kunnen worden.

Gerbrands: ‘Geen beter alternatief’
“Het is een moedig en logisch besluit van de KNVB”, aldus Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands. “Ik heb woensdag veel commentaar gezien en gehoord, maar niemand droeg een betere oplossing aan. Ook vanuit de maatschappij kwam begrip voor het besluit van de bond. Dat betekent dat de KNVB het goed heeft gedaan.”

Opnieuw
De KNVB bekerwedstrijd Ajax – AZ wordt opnieuw gespeeld op donderdag 19 januari. De wedstrijd vindt plaats in de Amsterdam ArenA en begint om 14:30 uur.

Training kwart marathon van Egmond

8 januari loop ik samen met een aantal TRIAS-lopers uit Heiloo en omstreken de kwart marathon van Egmond, Slechts 10,5 km, maar wel over strand vier heuvels, waaronder de verardelijke bloedweg nabij Egmond aan Zee. Vandaag met broer Paul 9 km van dit parcours gelopen. Op het strand vol de wind in het gezicht, windkracht 8. Paul als haas en ik heerlijk uit de wind achter de rug van mijn grote broer. de Strandopgang richting Egmond Binnen moest toch echt lopend om vevolgens met de wind in de rug met bijna 12 km per richting restaurant “Anno Nu” te rennen. De les van vandaag was duidelijk. Wil ik onder het uur lopen dat moet er in ieder geval niet zoveel wind staan als vandaag. Het zal er om spannen of ik het ga redden binnen het uur. Anno Nu stelde teleur door gesloten te zijn. Wij hadden ons voorbereid op ene heerlijk tosti Finnebrood met een dampende soep, het werden tosti’s thuis, ook lekker!

Edward Neering