veel publiciteit afgelopen week

Een hectische week afgelopen week. Herstelling heeft veel publiciteit gegenereerd. Hoogtepunt was natuurlijk Donderdagavond toen Herstelling zowel bij Netwerk TV als bij "Vier in ’t Land" van RTL 4 prominent aanwezig was. alles nog even op een rijtje

a) Schepmaaltijd 29/1: Maandag start ons project met het serveren van iedere dag een warme maaltijd voor onze deelnemers. Veel van onze deelnemers hebben geen regulier eetpatroon, Een gezondere voeding draagt bij aan een betere concetratie, een regelmatiger leven en dus levert het een bijdrage aan preventie arbeidsverzuim.

> www.amsterdam.nl  > zie artikel over de schepmaaltijd

> Op maandagmorgen  29 oktober wordt er interview uitgezonden op BNR radio

> Download persbericht_eerste_schepmaaltijd.doc

b) "Vier in het land" van RTL 4. > Ook op donderdag 25 oktober uitgezonden Item gaat over bezoek van zuidamerikaande ex-bendeleden aan Nederland. Donderdag bezochten ze de Herstelling. Item wordt zwaar ingezet (voor Herstelling hou je je hart vast) maar het loopt voor Herstelling profesioneel af.

– Gisterochtend op pagina 2 in de Volkskrant groot artikel + foto > Herstelling wordt genoemd

Kop artikel Volkskrant: De ene ontspoorde jeugd is de andere niet

– Gisteravond op pagina 3 in het NRC groot artikel + foto > Herstelling wordt genoemd en consulent wordt geciteerd > "Die rotjochies in Amsterdam zijn er niets bij"

Foto’s: zijn genomen op Fort Nieuwersluijs.

c) www.herstelling.nl/algemeen/nieuws/2007/1026/

Nieuwsbrief link naar website Herstelling