Gert Jan Verbeek weg bij AZ!

adam maher met beker

Foto: Adam Maher met de KNVB beker

Gert Jan Verbeek vertrekt bij AZ. Dit is officieel bekend gemaakt door AZ. Gebrek aan chemie tussen trainer en groep is de reden. Om 12. 00 uur is er een persconferentie. Na het het dramatische competitieseizoen van vorig jaar (11e en bijna degradatiespook) werd alles gecamoufleerd door het winnen van de de KNVB beker, een fantastische prestatie. Dit jaar ging Verbeek  voor een compacte speelstijl wat absoluut niet des AZ is. Ook hield hij vast aan de matige inzet van Victor Elm (zeer veel sloridige passes en een beperkt voetballer) en Roy Beerens, die angstig onder zijn niveau speelt. De uitwedstrijden tegen Heerenveen, NAC en Utrecht kan je verliezen maar de manier waarop was belabberd. Ja, wel gewonnen van Ajax en PSV. De beslissing was door AZ al genomen voor de winst tegen PSV dus de victorie tegen de eindhovenaren is een eindgeschenk aan Gert Jan Verbeek. Een mooie rechtlijnige trainer die overigens openlijk flirt met Twente dus misschien is de deal daar al gemaakt. Ben benieuwd wie de opvolger gaat worden. Laten we hopen dat het niet Alex Pastoor wordt!!

Mogelijke opvolgers: Shota Averladze, Dick Advocaat of Co Adriaanse

AZ PSV

Foto: Viergever kopt de 1-0 vanuit een prachtige corner van Martens tegen PSV

Gert Jan Verbeek

Gert Jan Verbeek

Wereldrecord vandaag op de Marathon van Berlijn!

Berlijn hardlopers

Hoor zojuist op de radio dat in Berlijn het wereldrecord op de marathon (41 km 195 mtr) is verbroken in 2.03,23 ………Laat dat nou precies mijn PR zijn op de halve marathon! Van die dingen!

Op 2 maart 2014 een nieuwe internationale poging om onder de twee uur te komen in Parijs. De inschrijvingen drupppelen binnen.

 

Berlijn na de finish Edward

Adviesgroep Amsterdam (AGA) bestaat 12,5 jaar!

AGA groepsfoto 12 en half jaar

Adviesgroep Amsterdam viert haar koperen feest. Kortom zij bestaat 12 en halfjaar. Ik zelf werk voor Adviesgroep Amsterdam sedert 1-1-2009. Inmiddels begin ik waarschijnlijk volgende week per 1 oktober 2013 alweer aan mijn negende opdracht. Altijd weer de bijdrage willen leveren aan een beter Amsterdam. Op de foto mijn collega’s: Adviseurs en interim managers van de Gemeente Amsterdam.

Eet je mee! in Heiloo, zeker een keer doen!

Eet je mee!

Gisteren voor het eerst gegeten met “Eet je mee!” uit Heiloo. Een spitskoolschotel en een mexicaanse schotel. Puur, vers gezond eten gemaakt door twee enthousiaste dames, Nina en Floor (zie Foto)  Voor €7,50 heb je een schotel. Het kost €2,50 om thuis te laten bezorgen en voor de ovenschalen betaal je statiegeld wat je weer terugkrijgt als je de schalen terugbrengt dan wel steeds weer verwisseld als je opnieuw bestelt. Mijn advies, zeker een keer proberen en dus doen. Kijk ook op www.eetjemeeheiloo.nl . Nina en Floor koken op ma,di en donderdag.

Edward Neering

Eet je mee foto 2

Met collega’s op stap!

AGA-IM Artis 2 001Aan het eind van de middag met de  Interim Manager collega’s van Adviesgroep Amsterdam naar Artis geweest als “teamuitje”. Collega Frank Wesseling, vrijwilliger bij Artis > geeft rondleidingen voor kinderen, heeft ons rondgeleid door de Amsterdamse dierentuin. Was er zelf als zeker 15 jaar niet meer geweest, prachtig geworden en ook leuk om eens een keer achter de schermen te kijken, achter de hokken van de beesten. Erg leuk, de zaak even geëvalueerd in Cafe Eik en Linde aan de Plantage Middenlaan.

 

Zondag 2 maart 2014 Halve Marathon van Parijs

Halve Marathon van Parijs 2 maart 2014

De groep die de afgelopen twee jaar de halve marathon van Madrid en van Berlijn heeft gelopen gaat op 2 maart 2014 de halve marathon van Parijs lopen. Let op zorg dat je je vanaf 15 oktober snel inschrijft. Hoe later je je inschrijft hoe meer je moet betalen zie http://www.semideparis.com/2013/us/comment_sinscrire.html. Het belooft een weer een mooie afwisselende loop te worden en weer een doel om naar toe te werken. We nemen afsheid van de kilo’s die er de afgelopen zomermaanden zijn aangekomen en zorgen voor wederom een goddelijk lichaam aan de start. Vliegen hoeft niet want de Thalys brengt ons in drie uur in de lichtstad.

Jan Ruijter, Harry van der Wal, Kees Klaver, Paul Neering, Kees Schelling en Edward Neering zijn van de partij. Wie volgt!?

De route op de afbeelding is van zondag 3 maart 2013