Huwelijk 2005

Huwelijksfoto Ambtenaar feliciteert ons 
Momenteel doe ik een opdracht voor stadsdeel Oost. Ik ben daar interim manager Burgerzaken. Paspoorten, ID-bewijzen, Rijbewijzen, aangiften geboorte, ondertrouw, bevolkingsregister en huwelijken zijn nu dagelijkse kost geworden. Een bijzondere wereld waarin je leert dat het een echt vak is om daar te werken. Het doet moet mij natuurlijk terugdenken aan ons eigen huwelijk dik 5 jaar gelden in de kapel aan Egmond aan de Hoef. Hoe het daar geregeld was en hoe daar het trouwproces zich heeft voltrokken. In het het gewaad (voor de goede orde > dit is een burgerlijk huwelijk)  op de foto de huwelijksambtenaar van de gemeente Bergen, Betty Bracht, die ons in de echt heeft verbonden. Pikant detail die dag was dat de hele happening een kwartier later begon omdat ik de ringen was vergeten en die door mijn broer Paul in Heiloo moesten worden opgehaald!! 😉

Edward Neering

DSC_0019 
 
Ringen vergeten!! Paul Neering haalt de ringen op Heiloo, de zaal zit vol en Tineke en Edward wachten buiten bij de kapel aan Egmond aan de Hoef.

Foto: Bert Trompetter

Ayman Bel Assal is als manager van de toekomst geslaagd!!

Ayman diploma 2 
 
Ayman is geslaagd. Hij hield afgelopen dinsdag een gloedvolle powerpointpresentatie voor alle leerlingen, alle coaches en een aantal ouders. Ook de vader van Ayman was er!. Ayman hield zijn gehoor voor dat hij 7 interviews met managers heeft gehouden en dat hij geleerd heeft dat manager zijn niet alleen de baas zijn is, dat er diverse soorten managers zijn qua functie en qua eigenschappen, dat managen het organiseren van deskundigheden om je heen is, dat managen vooral is "goed met mensen kunnen omgaan". Uiteindelijk kwam Ayman toch nog met een opmerkelijke slotopmerking op een vraag uit het publiek. "Wat voor soort manager wil jij graag zijn Ayman?" vroeg iemand uit het publiek: Ayman antwoordde lachend "Pitbullmanager!!!"

Edward Neering

Ayman Diploma 

1955-2008 Frans Neering

Frans Neering schilderij 

Vandaag is het op de kop af drie jaar geleden  dat onze broer Frans (52) is overleden. Dit schilderij is gemaakt door Marja Keijzer, vrouw van Andrxc3xa9 Neering. Vandaag is ook mijn dochter Eva jarig en ook de twee zoons van Frans zijn jarig, Roy en Jordy. Van harte gefeliciteerd  Jolanda en de jongens!

Edward Neering