Frank Neering loopt voor KiKa de marathon van New York in 2013

Frank Neering gaat in november 2013 de marathon van New York doen. Hij doet dit voor het KinderKankerfonds (KiKa)*. Hij doet het dus voor het goede doel en wij gaan hem sponseren! Over het hoe volgt later meer.

De opbrengst van Run for KiKa gaat naar *Stichting Kinderen Kankervrij: KiKa. De Run for KiKa New York wordt in opdracht van KiKa door Emolife georganiseerd. Als sponsor levert u een bijdrage aan de essentiële onderzoeken om de genezingskansen van kinderen met kanker te verbeteren.

kijk op www.runforkikanewyork.nl en dan donaties op “Frank Neering” en voor het laatste nieuws.

Autobiografie Joe Jackson

De Engelse zanger, pianist en songschrijver Joe Jackson is één van de grootste en veelzijdigste talenten uit de Britse popmuziek. Maar omdat ‘het leven van een popster eigenlijk geen boek waard is’ laat de eigenzinnige Jackson zijn onderhoudende en humoristische muzikale autobiografie eindigen als een platenmaatschappij hem zijn eerste platencontract aanbiedt. Een overwinning op de zwaartekracht is het verhaal van een zeer getalenteerde jongen in ogenschijnlijk kansarme omgeving die zijn talent en liefde voor muziek ontdekt en daarmee zijn kansen voor altijd keert.

‘Hij schreef fantastische liedjes, en maakte onvergetelijke albumsx85 en komt nu ook met een geweldige autobiografie’ – The Observer

Een overwinning op de zwaartekracht
ISBN 9789401600538 – Prijs x8017,95
Verschijnt in maart 2013

Bartho Boer genomineerd voor de “jonge ambtenaar van het jaar 2012”

Ik ken Bartho Boer als sinds 2004 als collega. Vandaag stond hij paginagroot in het Parool omdat hij is genomineerd als “Jonge ambtenaar van het jaar 2012”. Veel meegemaakt en veel gelachen. Bartho werkte als consultant via Atos bij de Dienst Werk in Inkomen in oprichting en ik werkte daar als projectleider voor het Dienstencentrum in oprichting en voor de RVE Werk en Uitvoering (Herstelling, Formulierenbrigade, Eigen Werk en andere projecten). dit naast mijn werkzaamheden als manager voor Maatwerk Amsterdam. Boer is nu woordevoerder voor de Burgemeeester van Amsterdam. Geniaal zo nu en dan, harde werker, strategisch creatief en gelukkig iemand met humor. Op 17 januari 2013 weten wij of hij de prijs pakt. Ik denk dat het gaat gebeuren.

foto: rechts Bartho Boer op mijn afscheidsreceptie bij DWI eind mei 2008.

Tess Tompretter schittert met Je t’aime en wint aanmoedigingsprijs!

Al eerder meldde ik op deze blog dat Tess Tompretter, dochter van de zus van Tineke, op het 18e concours de la Chanson van de Alliance Francaise de aanmoedigingsprijs heeft gewonnen. In de jury zaten onder meer Liesbeth List en de Badhoevedorpse Tony Eijk. Als je op bijgaande youtube naar de 56e seconde gaat zie je Tess uitverkoren worden door de jury bij monde van Ivo Niehe tot talent van het jaar, en kun je luisteren naar een stukje van het prachtige “Je t’aime” waar ze de harten van jury en publiek veroverde.