Koop de CD nu!!!

AZG Edward en Paul Uitkijk

Bestellen CD “Voor een Joet zit je Goed”

De CD kan nu besteld worden door €10,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres+ korte aanmoedigingstekst voor  €8,=  wordt gestort op de actiesite van Artsen zonder Grenzen en €2,= is een minimale bijdrage voor de ontwikkel-, productie- en verzendkosten van de CD.

Dank voor je bestelling! Je steunt hiermee Artsen zonder Grenzen die met hun poten in de modder staan in oa Syrie, Mali, Zuid Sudan, de Fillipijnen enz.

 

AZG CD hoesje band

MP3 Voor een Joet zit je Goed!

____________________________AZG Hoesje serie________________________________________

 

 

 

Hoppa met de gewonnen KNVB beker!!!

AZ Edward met KNVB beker

Is ie mooi, of is ie niet mooi!  Goede marketing van Amstel Bier in Cafe Het Gulden Vlies in Alkmaar. Deze kan mooi in mijn fotoverzameling, Vorig jaar stond ik met beker van de Champions Leaque in het stadion van Real Madrid. Het verschil is dat ik voor de spaanse foto maar liefst 17 euro moest betalen en deze was gratis. Tevens ben ik geinterviewd door Het Noord Hollands dagblad. Het filmpje staat online > klik op de volgende link. >>>> http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article22507683.ece/AZ-fans-op-de-foto-met-KNVB-beker

DSCF3152

AZ Edward met KNVB beker 2

Bovenstaande foto is genomen door het Noord Hollands dagblad, zie ook filmpje

De dood of de Gladiolen- Freek de Jonge

Wielrennen WK

Ik ben nooit een fan van Michael Boogerd geweest. Ik ben totaal niet verbaasd over zijn bekentenis van dopinggebruik want ik heb al 30 jaar de aanname dat de top 30 van het een klassement van welke grote wedstrijd dan ook doping gebrukt. Ook nu dus! Alleen weten we blijkbaar de nieuwe trends niet, een goede journalistieke vraag die er altijd moet zijn. Wat zijn de nieuwe producten? Wat zit er in de pindakaas die op de bruine boterham wordt gesmeerd. Hoe dan ook de wielersport zal mij blijven boeien, met of zonder doping. Vind wel dat dit nieuwe realisme moet worden uitgestraald door journalisten op TV. Dus Exit Smeets en zeker Ducrot die een enorm pak boter op zijn hoofd heeft.  “het nieuwe wielrennen bestaat niet”, dat is mijn stelling. Succes met de verdere discussie.

Ooit bracht ik met Kees Schelling het wielerblad “Druppel” uit in 1986 en 1987. Als dit blad nog zou bestaan dan zou de muzikale Druppelaward worden uitgereikt aan Freek de Jonge voor zijn lied “De dood of de gladiolen” > Klik op de link > prachtig! > http://www.youtube.com/watch?v=pMSbonkVEb0

Edward Neering