391 Top 2000 – Is she really going out with him?

Look_sharp

"Pretty woman are walking with gorrilas down my street" We galmden deze onverwoestbare zinnen collectief mee in Jongerencentrum SmoeS in Amsterdam- Sloten eind jaren zeventig. Joe Jackson, de gershwin van de rock, van new wave tot klassiek en jazz, zette met "Is she really going out with him" direct een uitroepteken binnen zijn muzikale veelzijdigheid.

Nu in Heiloo moeten mijn huisgenoten er aan geloven met de daverende popreeks die Top 2000 heet. Op Radio 2 werd bovenstaad intro uitgezonden en stond Heiloo even op de kaart. In top 2000 a gogo werd aandacht besteed aan dit prachtige nummer.

Edward Neering

Klik voor A-capellaversie op onderstaande link > geweldige uitvoering!

http://www.youtube.com/watch?v=_v6qkdrCCgI

0 graden + N-wind Halve marathon van Egmond

Hardloopfoto
Terwijl mijn zoon Abel de elfstedentocht voorspelde over twee tot drie weken en stellig verwees naar allerlei weersites, ben ik, toch een beetje ongerust,  even gaan surfen. De verwachtingssite voor de boeren per provinice voorspelt voor Noord Holland op de dag van de halve marathon van Egmond het volgende:
Zondag 10 januari 2010 >> S’nachts: – 6 graden vorst, Overdag, 0 graden , Noorderwind: Kracht 3 >
We weten al dat het hoogwater is > Samengevat > met windje in de rug naar Castricun aan Zee door  over wat rul aanvoelend strand. Terug af en toe een flard van de noorderwind ter afkoeliing > kortom weer voor een toptijd. Alleen het laatste stukje vanaf de top na de bloedweg volop tegenwind echter dan is het nog maar 1,5 km!!
Zie onderstaande link naar de desbetreffende site
Hgr Edward

Top 2000

Joe_jackson Vandaag de hele dag in het teken van de top 2000. Eerst even naar de sportschool voor de noodzakelijke beweging immers er is weer sneeuw op komst dus van hardlopen komt weinig terrecht. De voorspelling voor de halve marathon van Egmond is dat het hoog water zal zijn en zwaar zal vriezen !! Echt weer voor echte mannen > maar niet voor deze als het meer dan vier graden vriest. Om de top 2000 en de echte mannen van de halve marathon bij elkaar te brengen > Vanavond hoog genoteerd in de top 2000 > Joe Jackson met "real men" klik op onderstaande youtubeclip.

http://www.youtube.com/watch?v=41FNXkY9VZY