Ajac: van Basten na EC coach

Van Basten bekritiseert play-offs

Koster heeft beste papieren voor interim

zaterdag 06 oktober, door SV, Amsterdam, 10:59u, De Telegraaf

Mocht Ajax-trainer Henk ten Cate naar Chelsea vertrekken, dan is de kans groot dat Jong Ajax-trainer Adrie Koster het roer tijdelijk overneemt. Volgens De Telegraaf wil Ajax Marco van Basten na het EK aanstellen.

Van Basten zei vrijdag nog geen contact met Ajax te hebben gehad. De Telegraaf meldt verder dat Ten Cate zondag tegen Sparta voor het laatst op de bank zit, omdat er nagenoeg een overeenkomst met de xe2x80x98Bluesxe2x80x99 is bereikt.

De coach werd deze week door Chelsea benaderd om daar als veldtrainer aan de slag te gaan. Vrijdag tijdens een persconferentie zei hij nog dat hij van plan is om zijn contract bij Ajax uit te dienen

Samenvattend voor de gemiddelde AZ-supporter: Goed nieuws

nieuwe CD Joe Jackson

Joe Jackson voor twee optredens naar Nederland

Rain

Joe’s new cd, entitled "Rain", is finished and will be released worldwide by Rykodisc on January 29, 2008. The cd has ten new songs all of which were performed on this last tour. A long tour beginning in March, 2008 will ensue with Dave and Graham. Watch for updates here.

Dit item komt rechtstreeks van de Official Joe Jacksonwebsite:

Vertaald: De nieuwe Joe Jackson CD komt uit op 29 januari 2008. Het album heet "Rain". 10 nieuwe nummers reeds gespeeld in de concerttour van afgelopen jaar. Met o.a. het schitterden "Drunk Song", > een vlijmscherp vervolg op "What’s the use of getting sober" van het album Jumping Jive.

Edward Neering

Back to News