Beluister de MP3 “Voor een Joet zit je Goed!”

AZG band

Klik op het pijltje aan het begin van onderstaande balk en je hoort het nummer “Voor een Joet zit je Goed”

 

Leadvocal: Bo Bogaard

Tekst en Vocal: Edward Neering

Synthesizer: Meindert Winkelman

Productie en Opname: Arjen Box Tjarda Studio Alkmaar

We zijn bijna met de actie door de €1600,= grens!! We denken uit te komen rond de €1700,= Op 2 maart loopt Edward samen met broer Paul voor AZG de halve marathon van Parijs! De CD verkoop via de weblog is gestopt.  We zijn dus UITVERKCOHT (103 stuks)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er kan uiteraard nog Wel  worden gedoneerd: >>> http://www.alvarum.com/edwardneering

Onder alle donateurs zal een gratis kaart voor de wedstrijd AZ-Feyenoord worden verloot op zaterdag 3 mei!

Artsen zonder Grenzen 3

Achtergrond bij het nummer “Voor een Joet zit je Goed!”

Paul en ik trainen ons momenteel suf om in Parijs behoorlijk voor de dag te komen op de Halve marathon van Parijs aanstaande zondag 2 maart  2014.  De inzamelingsactie voor AZG loopt boven verwachting (We zijn de €1600,= euro grens door!!!)  en het uitbrengen van de CD single “Voor een Joet zit je Goed!” is natuurlijk de piek op de donatieactiekerstboom. De CD is inmiddels uitverkocht! (103 stuks)

Het verhaal van de single is het mislukken van de halve marathon van Berlijn vorig jaar april. Ik kreeg buikgriep tijdens de 21.1 km en moest op de Kürfürsterdam tot tweemaal toe “naar binnen”  om de WC een bezoek te brengen.  Nou ja WC, de tweede was een bouwdixie langs het Berlijnse parcours vlakbij de Gedächtniskirche! Een lijdensweg door lange duitse lanen volgde richting de finish bij Alexanderplatz. Nooit meer een halve marathon dacht ik, nooit meer 21 km!

Maar om het allemaal toch een positieve wending te geven doe ik het nog één keer. De oprechte ambitie is om dit keer onder de twee uur te lopen. Daarnaast lopen mijn broer Paul en ik  voor het goede doel Artsen zonder Grenzen. Een organisatie die niet ter discussie staat en nu ook weer met zijn poten in de modder staat in Syrie, de Fillipijnen, Zuid Sudan en Mali.

Parijs moet dus de positieve afsluiting worden en dit wordt dus echt de laatste keer. Uiit pure broerderliefde is mijn broer Paul ( bijna 58 jaar)  bereid om mij op 2 maart als haas door de straten van de lichtstad te sleuren.

Veel luisterplezier bij het nummer voor een Joet zit je Goed! , het is  maar één nummer, immers “in de beperking toont zich de Meester! 🙂

http://www.alvarum.com/edwardneering  (de donatiesite voor de laatste stand van zaken)

AZG Edward en Paul

Samen met broer Paul tijdens een voorbespreking over “Het Haasschap”

Koop de CD nu!!!

AZG Edward en Paul Uitkijk

Bestellen CD “Voor een Joet zit je Goed”

De CD kan nu besteld worden door €10,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres+ korte aanmoedigingstekst voor  €8,=  wordt gestort op de actiesite van Artsen zonder Grenzen en €2,= is een minimale bijdrage voor de ontwikkel-, productie- en verzendkosten van de CD.

Dank voor je bestelling! Je steunt hiermee Artsen zonder Grenzen die met hun poten in de modder staan in oa Syrie, Mali, Zuid Sudan, de Fillipijnen enz.

 

AZG CD hoesje band

MP3 Voor een Joet zit je Goed!

____________________________AZG Hoesje serie________________________________________

 

 

 

Paul en Edward met AZG-actie in de Uitkijkpost!

AZG Edward en Paul Uitkijk

Foto: Carolien Breed (carol@whitelightagencies.nl )

De Uitkijkpost?  Ja de Uitkijkpost!  Zeg maar “de Echo of Amsterdams Stadsblad” uit Amsterdam voor Heiloo en omstreken en voor de Badhoevedorpers onder ons de “Het Witte Weekblad”. Lees het artikel http://uitkijkpost.nl/archief/pageflipweek1405/uitkijkpost.html#p=12 …

Het gaat  dus geweldig. We gaan nu de 3e en laatste fase in van de actie.  We gaan de €1200,= grens door. As dinsdag komt de donatieCD uit, deze kan nu worden besteld.

Bestellen CD “Voor een Joet zit je Goed”

De CD kan nu al besteld worden door €10,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres+ korte aanmoedigingstekst voor  €8,=  wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD.

Als je bijvoorbeeld €20 euro overmaakt, gaat (18 euro naar AZG donatie site en 2 euro voor de ontwikkel- en verzendkosten CD enz)

Heb je een creditcard en wil je GEEN CD en je wilt WEL bijdragen dan kan dit rechtstreeks op de Actiedonatiesite voor Artsen zonder Grenzen >> Klik op http://www.alvarum.com/edwardneering