De halve Marathon van Egmond 2009

Lopers_egmond Afgelopen week  weer een nieuwsbrief ontvangen van "de Halve marathon van Egmond. Op zondag 11 januari 2009 komt een periode van anderhalf trainen tot een hoogtepunt. Ik hoop de halve marathon door Egmond aan Zee, langs het strand naar Castricum aan Zee, en via duinen en uiteindelijk een fietspad door de duinen weer terug naar Egmond aan Zee te voltooien in 1.59.59. Het zou geweldig zijn als ik ‘m binnen de twee uur zou lopen al wijzen mijn huidige tijden er nog niet echt op! Paul Neering loopt ook en we rekenen natuurlijk op support. Op bijgaande foto loop ik met mijn coach Bo Boogaard een jaar geleden op het halve marathonparcours, namelijk het strand bij Egmond. Ik woog toen nog rond de 92 kg. Ik hoop de halve marathon te lopen rond de 80 kg.

Bram Posthumus als journalist voor de Wereldomroep

Wereldomroep

Iedereen kent natuurlijk de badhoevedorpse journalist Bram Posthumus.  Bram is gespecialiseerd als journalist met Afrika als thema. Onlangs was hij nog te zien als deskundige in het VARA-programma "De leugen regeert". Bram werkt ook als journalist voor de Wereldomroep. Wil je meer weten over de engelse programma’s van de wereldomroep klik dan op ondestaande link.

http://www.radionetherlands.nl/africa/programmes/bridgeswithafrica/

Ambtenaar 2.0

Sao_delegatie_en_freek_ossel_032_2 Vandaag een aantal managementworkshops gedaan bij de gemeente Amsterdam in het nieuwe conferentiecentrum aan de Weesperstraat. Deelgenomen aan de workshop "Werven van personeel via de nieuwe media". De visie is "Ambtenaar 2.0" > Dit geeft aan dat de digibeet 0.0 is degene die af en toe wat doet met de nieuwe toepassingen 1.0 is en als je midden in het leven staan met je I-phone, je privxc3xa9- en zakelijke weblog, op hyves zit en op Linkedin. Als email regelmatig gebruikt als communicatiemiddel, als je sms’s, als je foto’s maakt met je mobiel, als je muziek download, als je op internet je vakantie boekt, als je startpagina I-google is, als je je eigen naam googelt, als je meer dan meer dan 5 keer MySpace hebt bezocht. Kortom als je lekker digitaal links en rechts bezig bent zowel zakelijk als privxc3xa9 dat zit je de 3e generatie nieuwe media en ben je "2.0". Ik blijk gelukkig al "2.0"te zijn dus hoef ik even niet te bewegen!

Edward Neering

50.000 ste bezoeker op deze Weblog

Dikke_duim Gisteren heeft zich ongemerkt een historisch weblogfeit zich voltrokken. Gisteren, de dag van afgetekende winst van AZ op Ajax, heeft de 50.000 ste bezoeker deze weblog bezocht. De weblog is gestart op 27-12-2006 en trok 600 a 700 bezoekers per maand. Langzaam liep dit op naar gemiddeld 1200 bezoekers. Bij het overlijden van onze broers waren er nog duidelijk pieken te zien in de bezoekersaantallen. De laatste maanden is het echter "booming"geworden.  Sedert begin oktober zijn er gemiddeld meer dan 200 bezoekers per dag waarvan steevast de helft unieke bezoekers en de helft terugkerende bezoekers. Als voorbeeld > Gisteren hebben 260 bezoekers de site bezocht waarvan er 135 unieke bezoekers waren (komen veelal via zoekmachines). Uit de vele reacties blijkt dat bezoekers terugkeren omdat 1) Er altijd was nieuws op de site staat, 2)dat er wordt gewerkt met iedere dag een nieuwe foto en relatief weinig tekst en 3) dat de ondewerpen zeer afwisselend zijn.  De thema’s "werk" en de posters van "Loesje" zijn de meest bezochte categoriexc3xabn. Een dikke duim dus voor deze site!

Edward Neering

AZ wint sneeuwtopper van Ajax!!

Vanmiddag met Abel naar AZ-Ajax geweest. Az_shirtfoto_op_rug_abel Een fantastische sfeer in het DSB stadion onder barre winterse omstandigheden. Terwijl de harde koude vlagerige wind het publiek en de spelers geselede won AZ soeverein van Ajax met 2-O. "Helemaal niets naar Amsterdam" schalde het over de tribunes"/ Het meegereisde Ajaxpubliek was muisstil en nam met het sneeuwgordijn een grijze kleur, gelijk de muis, aan. Het heerlijke doelpunt van Ari met de hak achter het standbeen was natuurlijk de slagroom op de AZ-taart. Sinds 1981 heeft AZ in zo’n korte tijd niet gewonnen van Ajax en twee maal van PSV en het smaakt dus naar meer. Dat AZ prijzen gaat pakken dit seizoen is niet zeker maar ze zijn natuurlijk n op de goede weg!

Azajax2008_2

De weergaloze hakbal van Ari!