Resultaten Neeringweblog 2007

Statistieken Weblog Edward Neering 2007

Totaal aantal pageviews: 12.714
Gemiddeld per maand: 978
Totaal aantal unieke bezoekers: 5.123
Gemiddeld per maand: 394
De weblog bestaat nu xc3xa9xc3xa9n jaar, gestart op 24/12/2006, In totaal zijn er nu 13.000 hits geweest waarvan 5100 unieke bezoekers. Betekent dus dat er bijna 8000 hits zijn geweest van bezoekers die xc3xa9xc3xa9n of meerder malen terugkomen op de Neeringwebsite. Een goed reultaat lijkt mij!
Edward Neering
31-12- 2007New_york_broadway_neon_by_night

AZ

Was samen gisteren met Abel bij de thuiswedstrijd bij AZ. Op zich speelde AZ goed, in tegenstelling wat er in de kranten staat vandaag, alleeen de afwerking was dramatisch. Pele en Ari ontpoppen zich als miskopen vooral Pele. Het veldspel was overigens prima, jammer dat de media de nuance niet kunnen maken.

Het was de laatste vijf minuten weer ouderwets billenknijpen! Zie verder onderstaand ANP-bericht.

Steinson redt AZ.

ALKMAAR – AZ wilde zondag een slechte eerste seizoenshelft bexc3xabindigen met een ruime overwinning. Ook in de laatste wedstrijd van het jaar konden de Alkmaarders echter niet overtuigen.

Degradatiekandidaat Heracles Almelo hield lange tijd stand en gaf zich pas twintig minuten voor tijd gewonnen: 1-0.

Tegen de Almeloxc3xabrs bleek opnieuw het belang van een scorende spits voor AZ, dat door de overwinning aansluiting behoudt met de ploegen in de subtop van de eredivisie. De thuisclub kreeg voldoende kansen, maar ging daar slordig mee om.

Steinsson

Dat vleugelverdediger Grxc3xa9tar Steinsson het bevrijdende doelpunt maakte, typeert de huidige situatie bij de Noord-Hollanders. De IJslander trof doel, kort nadat AZ-speler Julian Jenner een rode kaart kreeg wegens natrappen.

AZ hoopt in de winterstop alsnog topscorer Afonso Alves van SC Heerenveen over te nemen. Tijdens de voorbije zomer probeerde de club van voorzitter Dirk Scheringa dat ook al, maar door de vraagprijs ging de overgang van de Braziliaan toen niet door.

Spitsen

In de tussenliggende maanden bleek dat de nieuwe spitsen van AZ, Ari en Graziano Pellxc3xa8, nog niet voldoen. Trainer Louis van Gaal wil er daarom hoe dan ook een extra aanvaller bij hebben.

Technisch directeur Marcel Brands zal haast moeten maken met de transfer, want AZ hervat de competitie alweer over twee weken te beginnen met Ajax en vlak daar achteraan Heereveen, Feijenoord en PSV. Het elftal van trainer Louis van Gaal speelt in zeventien dagen, van 13 tot en met 30 januari, zes competitiewedstrijden.

Thuis

Vijf daarvan zijn buiten Alkmaar. Dat heeft te maken met het niet doorgaan van de uitwedstrijden tegen Feyenoord en De Graafschap. AZ heeft nu al tien thuisduels gespeeld en pas zes uitwedstrijden.

Met de moeizame zege op Heracles nam AZ enigszins revanche voor de nederlaag eerder dit seizoen in Almelo van 2-1. Het spel was echter niet veel beter dan destijds in september.

Kiki Musampa mocht door de blessure van Sxc3xa9bastien Pocognoli voor het eerst vanaf het begin meedoen bij AZ. Het was direct ook de laatste keer. De oud-Ajacied mag door de komst van de Deen Simon Poulsen alweer vertrekken uit Alkmaar.

(c) ANP

Mooiste foto 2007 Suriname

Suriname_2007_foto_waterkant_dreigende_t_19 Al eerder werd op deze weblog de mooiste foto New York geplaatst ihkv terugkijken op 2007.

Bovenstaande is m.i. de beste van het verblijf in Suriname in november dit jaar. Op de foto is te zien dat een dreigende tropsiche regenbui er bijna is om los te barsten. Aan de lichtval op de personen zien we dat de zon van de andere kant nog schijnt. Een prachtige regenboog is zich aan het ontwikkelen. Het is einde dag gezien de lange schaduwen. De palmbomen aan de Suriname staan al "krom" gebogen. Terwijl de drie personen tamelijk overstoord poseren met hun Parbobiertje alsof  er geen zuchtje wind is. De Plaats in de "waterkant" in Paramaribo.Een stukje verder op ligt Fort Zeelandia. De personen op de foto zijn: v.l.n.r. Ton Kolsteren, Albert van der lugt en Gerard Lutteken.

Foto gemaakt door: Edward Neering

Holistische massage

Texel_kerstmis_2007_014 Vandaag naar Zaandam getogen voor een holistische massage. De massage heb ik onlangs kado gekregen van iemand, doet er even niet toe wie. Toevallig heb ik een week of zes geleden in Suriname een drukpuntmassage ondergaan door een indonesische masseuse. Voor het eerst ga ik dus in Nederland naar een massagesalon. De salon blijkt gelegen op een industrieterrein in Zaandam. Spontaan krijg ik uiteraard de opweilling of het toch een erotische  massage is met Happy end in een bordeel of iets dergelijks. Rechtomkeertmaken of doorgaan! Ik ga door en kom uiteindelijk in een keurig pand.

De masseuse ontvangt mij met gratie en direct begrijp ik dat ik in een esotherische omgeving ben beland. Ik hoor zachte oosterse muziek tegen het new age en minimal music aan toe. Het is warm dus ik kan zo uit de kleren. Maar natuurlijk eerst de anamnese (ik ben zelf gediplomeerd haptisch masseur dus ik weet er wel iets van!) Natuurlijk de nek en schouders maar ik ben bij een holistische massage beland dus dat betekent het hele lichaam. De slip houden wij natuurlijk aan. Eenmaal op de massagetafel werd ik bedekt met warme handdoeken als er een belletje gaat begint de massage. Sommige plekken in de nek, de onderrug en verrassend in het dijbeen zijn uitermate pijnlijk dus die worden voor de doorbloeding flink aangepakt. De pijnlijke spier in het dijbeen moet volgens mijn masseuse de "afvalstofspier  vanuit de lever zijn" Ik bekende direct "dat moet dan de alcohol van gisterenavond zijn" ……..functionele stilte……. "en de rest, bijvoorbeeld ook medicijnen" antwoordde zij professioneel aanvullend. Na een dik uur kneden, wrijven, aandacht en volledige ontspanning sta ik uiteindelijk weer buiten. "Veel water drinken om de afvalstoffen af te voeren" zei ze nog. Op station Zaandam doe ik wat me gezegd wordt en koop een flesje blauwe SPA.

Download holistische_massage.doc  (klik hier voor een professionele korte tekst over de massage)

Edward Neering

We houden ons hart weer vast!

2e_kerstdag_2007_011 Vandaag mocht zoonlief weer het vuurwerk. Het gelazer begint zo rond de 1e december als de eerste vuurwerkfolder door de brievenbus schuift. Ik zei nog tegen hem "Die tijd heb je hopelijk toch wel gehad?!" Maar nee hoor, hij zit er nog middenin!!, nog erger dan vorig jaar. Dat er met oudejaar een paar vuurpijlen de lucht in gaan, soit! Maar het de hele dag rondlopen in het dorp en zielloos rotjes gooien is kortweg bedroevend. En dan moet je als ouder nog je hart vasthouden dat er niets gebeurt. Immers een ongeluk zit in een klein hoekje cq rotje!

Nieuwjaarszoen “Not done”

Bron nu.nl

AMSTERDAM – Vrijwel niemand staat te springen om nieuwjaarszoenen van collega’s. Dat staat in een onderzoek van bureau Motivaction in opdracht van de Nederlandse Staatsloterij. Slechts 18 procent van de ondervraagden geeft aan zoenen van een collega op prijs te stellen.

Op de werkvloer zou tweederde liever een hand krijgen en 4 procent heeft het liefst een omhelzing of een schouderklop. Drie zoenen van bekenden op straat zijn ook taboe: 72 procent geeft liever een hand.

Voor meer info klik op onderstaande link

http://www.nu.nl/news/1369255/30/Nieuwjaarszoen_%27not_done%27.html