De donatie Cd kan worden besteld!

TWL Kees juicht Paul lacht toe

Kees en Paul juichen de release van de CD toe!

http://uitkijkpost.nl/archief/pageflipweek1405/uitkijkpost.html#p=12

Beste mensen,

Het gaat geweldig. op bovenstaande link is het artikel te lezen in het lokale krantje van Heiloo. We gaan de €1200,= grens door. As dinsdag komt de donatieCD uit, deze kan worden besteld.

De CD kan nu al besteld worden door €12,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres €10,= wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD. Zet er ook een korte quote bij die wordt op de donatiewebsite geplaatst van Artsen zonder grenzen.

Degenen die nu al meer dan 12 euro hebben gedoneerd krijgen de CD uiteraard gratis

 

Artsen zonder Grenzen

Paul is terug van weggeweest !!!

AZG Edward en Paul

Gisteren met Paul 15 km getraind op het strand tussen Egmond en Castricum aan Zee. Een prachtig windstil strand dit keer. Paul heeft dus zijn training weer hervat na een vervelende kuitblessure. Ik ben er blij mee!  Voor de training gezamelijk een foto gemaakt voor de Uitkijkpost, het plaatselijke Witte Weekblad van Heiloo of de Echo van Amsterdam. Dit artikel is onder andere ter ondersteuning van de Lancering van de CD single “Voor een Joet zit je Goed” een donatiesingle voor de actie voor Artsen zonder Grenzen met Bo Bogaard, Meindert Winkelman, Edward Neering en Arjen Box in een hoofdrol!

De CD kan nu al besteld worden door €12,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres €10,= wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD.

Degenen die nu al meer dan 12 euro hebben gedoneerd krijgen de CD uiteraard gratis.

Je kunt ook €10 euro storten en dan gaat €8 euro naar AZG.

Je kunt ook rechtstreeks een bedrag storten op de acitesite met creditcard http://www.alvarum.com/edwardneering Ook leuk om te zien wie er al heeft gedoneerd, nu al meer dan 31 mensen die een bijdrage hebben geleverd voor een betere wereld.

Paul Neering als peuter

En dat Paul Neering altijd al een winnaar is geweest blijkt toch ook maar weer uit deze foto. Kortom de perfecte Haas voor Parijs!

Op de foto zijn ook te zien:  Vlnr: Ruud Neering, Andre Neering, Christa Bodengraven, Frans Neering, Carla Neering, Paul Neering (de peuter met zijn handen omhoog) , Rob Neering en Elma Neering

CD “Voor een Joet zit je Goed” is in aantocht”!!

AZG band

Vlnr: Meindert Winkelman, Arjen Box, Edward Neering en Bo Boogaard

Vandaag een interview gehad met Carolien Breed van de Uitkijkpost in Heiloo. Komt binnekort in de krant. Vertelt over onze nieuwe single “voor een Joet zit je Goed” Kan worden besteld voor €12,00. €10,= wordt dan op deze donatiesite gestort en €2,= is een bijdrage aan de productie- en verzendkosten van de CD. De CD kwam tot stand Meindert Wikelman, drums, bass en synthesizer, Arjen Box, productie in de Tjardastudio in Alkmaar, Bo Bogaard (Zang en Piano) en Edward Neering (Tekst en 2e stem). De CD verschijnt over twee weken en wordt vervaardigd door Discompany.

Vandaag een interview gehad met Carolien Breed van de Uitkijkpost in Heiloo. Komt binnenkort in de krant. Vertelt over onze nieuwe single “voor een Joet zit je Goed” Kan worden besteld voor €12,00. €10,= wordt dan op deze donatiesite gestort en €2,= is een bijdrage aan de productie- en verzendkosten van de CD. De CD kwam tot stand Meindert Wikelman, drums, bass en synthesizer, Arjen Box, productie in de Tjardastudio in Alkmaar, Bo Bogaard (Zang en Piano) en Edward Neering (Tekst en 2e stem). De CD verschijnt over twee weken en wordt vervaardigd door Discompany.

De CD kan nu al besteld worden door €12,= euro te storten op ING 48 68 469 tnv E.J.M. Neering ovvv “CD” + adres €10,= wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD.

Wil je geen CD maar wel een bijdrage storten, dat kan rechtstreeks met creditcard op www.alvarum.com/edwardneering Je stort dan direct voor Artsen zonder Grenzen.

Artsen zonder Grenzen 3

André en Marja trekken de actie door de €1000,= grens!

Andre en Marja in Zwolle hotel

Jawel, het is zover!  We zijn met de actie voor Artsen zonder Grenzen door de €1000,= dankzij de laatste en mooie bijdrage van André en Marja!!

Doneren kan op de actkesite >>> http://www.alvarum.com/edwardneering#rpctoken=307049631&forcesecure=1

Geen creditcard?  Je kunt ook je donatie overmaken op ING rek 4868469 tnv E.J.M. Neering en ik sluis het door met de creditcard naar de donatiesite van Artsen zonder Grenzen. Zet er even bij wat voor tekst je op de donatiesite wilt als aanmoediging.

Artsen zonder Grenzen

 

 

We gaan de €1000,= euro grens door!!

HMVA Edward en Paul 19890507

Foto: Genomen op 7 mei 1989 door Roland Nootenboom. Medaille in doosje van Fluweel na de Halve Marathon van Amsterdam.

De €1000,= eurogrens is in zicht!

Jazeker, niemand had het verwacht maar het gaat gebeuren. We gaan de duizend euro grens zeker door!! Zie de donatiesite http://www.alvarum.com/edwardneering .

Deze dagen mooie bijdragen van Bart van den  Broek, Charl Neering en Karina Schuitemaker en Martin Polak!!

Paul Neering is geblesseerd maar vult zijn tijd nu oa met schaken. Gisteren zat hij naast Jan Timman tijdens een externe wedstrijd en won. Ik vroeg om een foto als bewijs maar Paul kan slechts Rob Neering als getuige laten opdraven. Het is onbekend of Jan Timman gaat doneren voor de actie.

 

Artsen zonder Grenzen 3

 

We gaan de €900,= euro grens door!

KME 2014 Teamfoto

Ja hoor, we gaan bijna de €900,= grens door!  Dankzij een fantastische bijdrage van Nel en Piet van der A staan we op €877,= euro. Wie helpt ons de magische grens van €900,= euro door om door te stomen naar de €1000,= euro. Doneren per bankrekening kan ook. Zie hiervoor het bericht onder dit bericht. Zie verder voor  de donatiesite  wie een mooie bijdrage aan dit mooie resultaat en deze goede actie hebben geleverd,  klik op ……>>>>>  http://www.alvarum.com/edwardneering .

Bovenstaande foto is de officiele teamfoto van het businessteam van Schenkeveld Advocaten uit Alkmaar.

 

Geen creditcard per bankovermaking kan ook!

Artsen zonder Grenzen 3

De actie voor Artsen zonder Grenzen loopt goed. zie  http://www.alvarum.com/edwardneering We staan nu op  €792,= euro. Een aantal mensen heeft mij per mail laten weten dat ze wel willlen doneren maar ze hebben geen creditcard. Dat kan ! We doen het dan gewoon per bankrekening. Maak je donatie over op mijn bankrekening ING 4868469 tnv E.J.M. Neering en vermeld duidelijk je naam. Paul of ik maken het dan over per creditcard naar de doantierekening van Artsen zonder Grenzen http://www.alvarum.com/edwardneering
en zet jouw mailadres in de overmaking aan Artsen zonder Grenzen via de donatiesite http://www.alvarum.com/edwardneering. Per omgaande ontvang je dan een bedankmail van Artsen zonder Grenzen. Ik neem per mail nog even contact op voor de bijgaande tekst die je op de donatiesite wilt plaatsen.

Kortom het komt goed!

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Met een hartelijke groet Paul en Edward

KME Finish

 

Kwart Marathon van Egmond in 2014

KME 2014 Schenkelveld 2

Foto: Het team van Schenkelveld Advocaten. Helemaal links Hans van Sluis van TRIAS.

Vroeg op voor de kwart van Egmond (10,5 km). Prachtig weer!  Liep dus mee met Schenkeveld Advocaten en had dit keer dus de luxe van de businesstent. Uiteindelijk dus 1.02.04 gelopen, iets langzamer dan vorig jaar. Vond het zwaar, er moet dus nog veel gebeuren richting Parijs. Heb er wel vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen. Met de fondswervingactie voor Artsen zonder Grenzen zijn we bijna de €800,= grens door (we staan op €792,=). Voor inzage wie er al heeft gedoneerd of zelf te doneren >> ga naar http://www.alvarum.com/edwardneering.

En nu de goede foto 🙂

KME 2014 Schenkelveld 2

Het speciale nummer voor de actie is klaar. Volgende week gaan we de studio in en dan verschijnt de CD en digitaal als MP3. De titel heet “Voor een joet zit je goed”!

KME 2014 plak

Startnummer 21002
Naam Edward Neering
Woonplaats Schenkeveld Advocaten
Afstand Kwart marathon businessloop
Categorie Bus K
Totaal plaats 292 / 591
Categorie plaats 292
Snelheid 10,198 km/uur
5,25 kilometer 32:52
Netto tijd 1:02:04

 

 

 

 

 
Groet Uit Schoorl Run zondag 9 februari 2014 www.groetuitschoorl.nl
Runner’s World Zandvoort Circuit Run zondag 30 maart 2014 www.zandvoortcircuitrun.nl
TCS Amsterdam Marathon zondag 19 oktober 2014 www.tcsamsterdammarathon.nl

Ook Kroonmassage uit Leiden steunt de broertjes Neering richting Lichtstad!

Laatste update 11 januari 2014:  We staan op €792,= euro …. Wie helpt ons de €800,= grens door!  >>>>>      http://www.alvarum.com/edwardneeringKroonmassage

Kroonmassage http://www.kroonmassage.nl/  van Marga Kroon steunt ook de actie voor Artsen zonder grenzen. Ook hier is er een mooie duit in het donatiezakje gedaan voor Artsen zonder Grenzen. Marga schrijft op de donatiesite http://www.alvarum.com/edwardneering  “Ga voor de sixpacks boys, maar vooral voor het goede doel”

Kroonmassage is gevestigd in Leiden vlakbij het station van Leiden. Zie voor een mooie cadeaubon >> http://www.kroonmassage.nl/

Artsen zonder Grenzen

Voor donaties voor de actie voor Artsen zonder Grenzen zie >>> http://www.alvarum.com/edwardneering