Fietser op het dak

Fietser op dak rijdt 80

ALKMAAR – Politieagenten hebben donderdagavond in Alkmaar een 52-jarige dronken man uit Haarlemmermeer van een fiets op het dak van een rijdende auto gehaald.

Volgens de politie zagen de agenten tot hun grote verbazing de auto met twee fietsen op het dak rond half negen voorbijkomen. Op een van de fietsen had de man plaatsgenomen.

De politiemensen gingen direct achter de Renault uit Badhoevedorp aan, die af en toe tachtig kilometer per uur reed, en maanden de bestuurder te stoppen. De bestuurder en zijn echtgenote waren even verbaasd als de agenten over de man op het autodak.

De man en vrouw hadden toen zij stilstonden bij verkeerslichten wel wat gerommel gehoord, maar hadden absoluut niet in de gaten dat er een man op het dak had plaatsgenomen.

De 52-jarige verstekeling bleek dronken te zijn. Hij verklaarde tegen de agenten dat hij er niets aan kon doen: anderen zouden hem op de auto hebben gezet.

De politie bekeurde hem voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. De man probeerde nog een valse naam op te geven, maar daar trapten de agenten niet in.

Bron. Noord Hollands Dagblad  30 juni 2007

Woeste Zee

Vandaag een managementdag gehad van het werk. Gelopen over het strand van Zandvoort aan Zee naar Ijmuiden. Blijkt 8 kilometer te zijn, kortom een kleine 2 uur lopen. Hoe dan ook het was stormachtig en het schuim kroop, vloog tot aan de voet van de duinen. Slechts een klein stukje strand voor alle wandelaars. Ging overigens prima en heerlijke even uitgewaaid. Lekker en toch niks bijzonders.

het wapen van van Poelgeest

Wij Neeringen zijn met zijn dertienen en hebben allen een schoonfamilie. Zo zijn er de Massinks, de Pauwen, de Breedijkjes, de vdAtjes, de Brugmannetjes, de Fageltjes, de van Scheppingenen, de Pijnackers, de Keijzertjes de Rademakertjes, de Notenbomen en de van Poelgeestjes. De laatste behoren tot mijn schoonfamilie. Blijken een heus wapen te hebben (zie afbeeldingen). Als Neering ben ik daar een beetje jaloers op want een wapen heeft de familie Neering niet. We gaan uitzoeken wat het wapen nu precies betekent. Klik op onderstaande link. De famlilie van Poekgeest was verwant met de familie van Achthoven in de zestiende eeuw. Waarom de drie adelaars worden gevoerd en het klaverblad is onduidelijk.

http://home.planet.nl/~%20fpvanagthoven//wapens.html

PS. Voor de zekerheid toch nog even gegoogled naar "Het wapen van Neering". Maar helaas!

jong oranje wint EK

Soms realiseer je je niet wat een kampioenschap betekent. In 1970 won Feyenoord de Europa cup 1. In 1971.1972 en 1973 won Ajax deze. De verloren WK’s van 1974 en 1978. In 1987 won PSV de EC 1. In 1989 won Ajax de EC 2 en in 1995 won Ajax de champions League. In 1993 en 2002 wonnen resp. Ajac en Feyenoord de UEFAcup. En tenslotte de absolute euforie in 1988 dat Nederland Europees kampioen werd. In dit rijtje pas moeiteloos dat Jong Oranje in 2006 en 2007 Europees kampioen werd, Het voelt dat het een beetje gewoon is maar rationeel weteb we dat het bijzonder is. Eigenlijk is voetballend Europa zwanger van Oranje. Er komt nog veel meer. Het is een kwestie van logisch nadenken. Immers Jong oranje wordt vanzelf volwaassen. Blij voor de AZxc3xa9rs Ryan Donk, Julien Jenner, Boy Waterman en Haris Medujahin dat ze alsnog een prijs winnen dit seizoen.

Massage

Vers van de pers. Vandaag komt mijn partner thuis met een draagbaar shiatsu massage kussen, gekocht bij de kjkshop in Alkmaar. Imiddels heb ik er twee keer in gezeten en ik moet zeggen het effect van de massagstoel is een stevige effectieve massage. Alles gaat volledig electrisch. Ik zal het een paar dagen volhouden en melden wat het uiteindelijke effect is. De stoel masseert de onderrug tot en met de bovenrug. Zelf ben ik gediplemeerd haptisch masseur (geen grap) > dus ik heb er een beetje verstand van.