Familie Neering

040120085289 Vandaag bij mijn zuster Elma Neering (e/v Fagel) geweest in Huizen. Zij had twee boeken via broer Ton Neering gekregen in relatie tot de afkomst van de Neeringen. Voldoende stof om op de weblog hier een paar items aan te wijden.

Alllereerst. Of het nou Neering, Nehring, Nering, Nering-Bxc3xb6gel, Neerings, Neerincx, Neerink, Neerinck. De andere schrijfwijze heeft vaak te maken uit welke streek met de daargebezigde uitspraak is maar familie is het over het algemeen van elkaar.

Op bovenstaande foto staat een nepfamiliewapen en op onderstaande foto staat het juiste familiewapen van de Neeringen uit de Betuwestreek want uiteindelijk komen we als Nederlandse tak daar vandaan. Dit wapen komt overeen met het al eens vertoonde getekende wapen van de familie Neering. Ik zal het nog even opsnorren en het eronder zetten. Uit dit wapen blijkt de ster dus geen jodenster te zijn wat in de getekende versie wordt gesuggereerd.

later meer over Neeringstamboom en met een heuse onopgeloste moord uit 1848 binnen de familie, een cold case dus!

Edward Neering

040120085292

Familie_wapen

Hyptheekrente ook bij CDA op de Helling!

Bril bron: www.Binnelandsbestuur.nl

xe2x80x98Hypotheekrente ook bij CDA op de hellingxe2x80x99

Door Hans Bekkers xe2x80xa2 28.05.10 xe2x80xa2 1 reactie

De hypotheekrenteaftrek moet ook bij het CDA op de politieke agenda. Dat stelt oud-minister (CDA) van Financixc3xabn Frans Andriessen.

Voor de CDA -prominent xe2x80″ minister in het kabinet Van Agt/Wiegel en daarna twaalf jaar Eurocommissaris xe2x80″ is de hypotheekrenteaftrek anders dan voor partleider Jan Peter Balkenende geen taboeonderwerp. Integendeel. xe2x80x98Duidelijk is dat de hypotheekrenteaftrek op de helling moet, zij het geleidelijk. Dat zal ook bij het CDA op de agenda moetenxe2x80x99, zegt hij in dit nummer van Binnenlands Bestuur.

xe2x80x98Je moet je bij de hypotheekrenteaftrek de vraag stellen: als je het onder de huidige omstandigheden zou moeten invoeren, zou je het dan weer zo doen? Als je totaal andere economische omstandigheden hebt, moet je daar eens over nadenken. Het is van de gekke, dat je zestig procent belastingaftrek kan hebben van een hoge hypotheek, als je als kabinet tegelijkertijd elders hard moet bezuinigen.xe2x80x99 Veranderde omstandigheden roepen volgens Andriessen nieuwe prioriteiten op.

Bij een herziening van het fiscale regime zou hij ervoor kiezen met name de gevolgen voor de mensen met lagere inkomens te beperken. Volgens de in Brussel woonachtige Andriessen is Nederland bovendien te ver gegaan met het verstrekken van tophypotheken tot wel 112 procent van de waarde van het huis. Daarmee zijn we te ver afgedreven van de vroegere regels waarbij de hypotheek maximaal 70 tot 75 procent van de waarde van het huis was. xe2x80x98Mensen zijn met hypotheken hele andere dingen gaan financieren. Aandelen gaan kopen bijvoorbeeld. Dat is doorgeschoten.xe2x80x99