Vrijheid versus AZ en Ajax

New_york_vrijheidsbeeld_abelZoon Neering bij het vrijheidsbeel op koninginnedag 2007. Een dag na het verloren kampioenschap (29 april 2007) van AZ tegen Exelsior uit (3-2). Het staat symbool voor de kanteling voor het huidige AZ. Nog even en AZ zal de frivoliteit hervinden en terugkeren aan de eredivisietop. Als enige nederlandse UEFA vertegenwoordiger zullen ze loten tegen HSV aanstaande dinsdag.

Vrijheid voo Ajax. Er ging afgelopen donderdag helemaal niets naar Amsterdam. Wat een geweldig geschenk dat Chelsea Henk ten Cate als veldtrainer wil (terug naar zijn rol in Barcelona) en dat ten Cate het zelf ziet als promotie. Met dit londense kadootje kan Ajax uitkijken naar een nieuwe coach. De spelers blijven en om met Ton Ooijer te spreken, het is bagger geweest en Martin van Geel zal nu ook snel het veld ruimen. Voor AZ een randvoorwaarde om weer zaken met Ajax te willen doen. Nu Jaake nog.

Sex met een Robot

Het gratis dagblad DAG kwam met het nieuws dat Mannen binnenkort overbodig zijn. Hij heeft nooit hoofdpijn, fluistert constant lieve dingen in het oor, Je kunt er de hele dag tegen mopperen en hij breekt je hart niet, gaat niet vreemd.

Zie www.dag.nl >> Zie de voorpagina + pagina 8 van de editie van 4 oktober 2007.