Koop de CD nu!!!

AZG Edward en Paul Uitkijk

Bestellen CD “Voor een Joet zit je Goed”

De CD kan nu besteld worden door €10,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres+ korte aanmoedigingstekst voor  €8,=  wordt gestort op de actiesite van Artsen zonder Grenzen en €2,= is een minimale bijdrage voor de ontwikkel-, productie- en verzendkosten van de CD.

Dank voor je bestelling! Je steunt hiermee Artsen zonder Grenzen die met hun poten in de modder staan in oa Syrie, Mali, Zuid Sudan, de Fillipijnen enz.

 

AZG CD hoesje band

MP3 Voor een Joet zit je Goed!

____________________________AZG Hoesje serie________________________________________

 

 

 

Sinterklaas en zijn Pieten

Zwarte piet en de honden

Zwarte Piet

Referendum zwarte piet op Faceboek heeft duidelijk laten zien dat de zeurpiet verliest van kindervriend zwarte Piet. Ik vind het veel belangrijker dat het thema “Slavernij” een gewone objectieve plaats krijgt in de nationale geschiedenis, genoeg reden voor Nederlanders om zich met terugwerkende kracht diep te schamen, net zoals de politionele acties en Sebrenica. Daar zou surinaams nederland blij mee moeten zijn en laat zwarte piet nou gewoon de kindervriend zijn en ja het mag af en toe ook een bonte piet zijn. Het bewijs ligt nu alweer op het Malieveld in Den Haag waar echte rascisten met PVV achtergrond de zwarte pieten  discusssie gebruiken om hun haat jegens niet Nederlanders kenbaar te maken.

Erg leuke bijdrage van Dominee Gremdaat. Klik op …….http://www.youtube.com/watch?v=S2LqZAoDKWs&feature=share

Zelf ben ik een week in Paramaribo geweest in november 2007. Ben toen enorm geschrokken van de discriminatie onder de surinamers. Gewoon in een taxi zitten kon niet. De hindoestanen geven af op de creolen, de creolen op de bosnegers en allemaal geven ze af op de chinezen. Dus eerst hand in eigen boezem zou ik zo zeggen!

 

 

Zwarte Piet grafsteen

En wat de VN betreft zie cartoon onder, dat zegt genoeg!

Zwarte piet en de VN

 

Sinterklaas 2013…… Tsja!

En het Amsterdams gezever over het witte paard is met onderstaande foto ook opgelost.

Sinterklaas Zebra

….. en het resultaat van een maand onderhandelen

Zwarte Pieten de polderpiet

en tenslottte spreek de rechtbank op 7 november 2013 uit dat het feest gewoon kan doorgaan…….

Zwarte Pieten foto

Amsterdam weer cultuurstad!

Amsterdam rijksmuseum

Amsterdam mag zich op het gebied van kunst en cultuur meten met metropolen als Londen, Parijs, New York en Shanghai. De hoofdstad is toegetreden tot het World Cities Culture Forum, een netwerk van wereldsteden die een belangrijke bijdrage leveren aan kunst en cultuur in het publieke leven.

Amsterdam is in november voor het eerst vertegenwoordigd op een congres van de cultuurclub in Istanbul.
De Londense burgemeester Boris Johnson nodigde Amsterdam eerder dit jaar hoogstpersoonlijk uit om zich aan te sluiten bij het forum, na een bezoek van collega Eberhard van der Laan aan de Britse hoofdstad.
De leden van het World Cities Culture Forum organiseren onder meer gezamenlijke internationale evenementen. Naast Londen, Parijs, New York en Shanghai maken Tokyo, Berlijn, Johannesburg, Mumbai, Sydney, Sao Paulo, Istanbul en Singapore deel uit van het gezelschap

Amsterdam gracht twilight 2

Onderste foto: Roy Neering Zaandam

Hoppa met de gewonnen KNVB beker!!!

AZ Edward met KNVB beker

Is ie mooi, of is ie niet mooi!  Goede marketing van Amstel Bier in Cafe Het Gulden Vlies in Alkmaar. Deze kan mooi in mijn fotoverzameling, Vorig jaar stond ik met beker van de Champions Leaque in het stadion van Real Madrid. Het verschil is dat ik voor de spaanse foto maar liefst 17 euro moest betalen en deze was gratis. Tevens ben ik geinterviewd door Het Noord Hollands dagblad. Het filmpje staat online > klik op de volgende link. >>>> http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article22507683.ece/AZ-fans-op-de-foto-met-KNVB-beker

DSCF3152

AZ Edward met KNVB beker 2

Bovenstaande foto is genomen door het Noord Hollands dagblad, zie ook filmpje