AZ- Standaard Luik

Champions_league_027_2 Balen natuurlijk die 1-1 in de verlenging. Wel een mooie pot voetbal gezien. Alles is nog mogelijk, dat wel dus. Geen bier tijdens de CL-wedstrijd. Geen DSB-reclame. Afgeplakte reclame overal. Geen bier na de wedstrijd en in brasserie de Alkmaarderhout maar een opgeklopt champions leaque feestje alleen voor gendodigden. Een chiquer wedstrijdboekje, meer bobo’s ga zo maar door. Zo >> dat is ongeveer de mores van een CL-wedstrijd! Uiteindelijk blijkt het toch gewoon een voetbalwedstrijd live in een stadion te zijn.

Edward Neering

Huis van Rob en Marijke Spanje

Huis_van_rob_en_marijke Vandaag weer eens de website van mijn schoonzuster bezocht die als kunstenaar furore maakt. Op bijgaande afbeelding is het huis te zien van Rob en Marijke Neering in Spanje in de buurt van Playa d"aro. Erg mooi en veel werk is er de laastste tijd bijgekomen.

Klik op onderstaande link om meer werk te bekijken van Marja Keijzer.

http://marja-keijzer.exto.nl/

Klik op "diversen" om bovenstaand schilderij te zien. Je ziet dan tevens het schilderij wat wij van Andrxc3xa9 en Marja hebben gekregen op 21 mei 2005 op onze trouwdag >> "The singing buttler" van Vittriano. (zie afbeelding hieronder) Op de website van Marja zijn de werken scherper afgebeeld.

Edward Neering

Jack_vettriano_the_singing_butler

Stadsdeel Bos en Lommer

Bos_en_lommer_027 foto: Edward Neering Kolenkitbuurt Bos en Lommer

Hij komt weer regelmatig langs! De vraag "Wat doe je nu eigenlijk". Na een half jaar een opdracht als hoofd sociaal domein op het stadhuis te hebben gedaan bij de Amsterdamse bestuursdienst zit ik nu na de vakantie op het stadsdeel Bos en Lommer. Juist ja die van de scheur in het gebouw in de parkeergarage. Ik werk nu op de voormalige scheur en voel me veilig want dit gebouw is nu misschien wel het veiligste van heel Nederland. Hillen en Roossen zal me dankbaar zijn voor deze uitspraak! Anyway mijn huidige opdracht is om op alle basisscholen in Bos en Lommer het zogenaamde "tienerpakket" in te voeren. Zorgen dat alle kinderen/jongeren in Bos en Lommer goede ouderondersteuning kunnen krijgen, dat ze gebruik kunnen maken van goede professionele voorzieningen als huiswerkbegeleiding voor leerlingen van het basisonderwijs en het voorgezet onderwijs. Ook naschoolse activiteiten wat tegenwoordig met een duur woord  "talentontwikkeling" heet. Wat dat laatste betreft wordt al heel veel gedaan. Daarnaast moet er voor gezorgd worden dat voorzieningen die ophouden als jongeren 12 worden en naar "de leerfabrieken gaan" dat die kunnen worden voortgezet. Zeg maar dat voorzieningen beschikbaar zijn voor tieners van 10 tot 14 jaar. Je moet dan denken aan sportbuurtwerk waar je niet meer mee mag doen als je naar het voortgezet onderwijs gaat. Daarnaast gaan we de knelpunten in kaart brengen die jongeren ondervinden als ze eenmaal in de brugklas zitten. Alles met het doel om voortijdig schooluitval te voorkomen en tieners een succesvolle schollloopbaan te laten doorlopen. Bos en Lommer bestaat overigens per 1 mei 2010 niet meer, het stadsdeel gaat mee in de fusie van vier stadsdelen naar het stadsdeel West. Stadsdeel West is dus een samengaan van Westerpark, Oud West, de Baarsjes en Bos en lommer.

Edward Neering