Paul en Edward Neering lopen Parijs voor Artsen zonder grenzen!

Update 4 januari 2014

We trekken alles uit de kast om donaties te vergaren. Nu bezig om een plaat te maken voor de actie voor Artsen zonder grenzen. Vandaag de song in de steigers gezet in de studio. Volgende week definitieve opname. Parijs here we come!!  De halve marathon voor het goede doel!  50% van de doelstelling al inmiddels bereikt. Om te doneren zie en te zien wie al heeft gedondeerd zie >>>>> http://www.alvarum.com/edwardneering

Studio

 

Update 1 januari 2014

2014 vioolman

Allemaal de beste wensen voor het komende jaar. Op de drempel van 2014 zijn we de €400,= gepasseerd en staan we op jawel!, €450,=  zie de link http://www.alvarum.com/edwardneering . Marion en Colette (de moeders van Eva), Jan en Jannie Ruijter (hardloopgroep zondagochtend van Paul en André Neering) en Ton Neering (Kera Lux BV)  hebben hiervoor gezorgd. Dank voor jullie bijdrage! Er staan nog zestig euro aan toezeggingen open. dus het gaat goed. Op 17 februari 2014 is de sluiting en de €1000,= (de doelstelling van de actie) gaan we denk ik  zeker halen. Na de familie en direct bekenden gaan we ons netwerk inschakelen. De Arc de Triomphe kan alvast worden verlicht!

Voor donaties of de stand, wie hebben er gedoneerd? zie… http://www.alvarum.com/edwardneering

Artsen zonder Grenzen

 

D2D groepsfoto Anneke

Foto: Anneke Westerbos: Hier een aantal lopers van Parijs; Kees Klaver (helemaal rechts), Paul Neering, Edward Neering, Kees Schelling en Harry van der Wal (tweede van links) Deze is gemaakt na de D2Dloop 2012.

Klik hier om te donderen en zie de reeds 9 gedane donaties! http://www.alvarum.com/edwardneering

Het werk van Artsen zonder Grenzen actueel: http://www.artsenzondergrenzen.nl/projecten/afrika/zuid-sudan/interview-met-arts-christine.aspx

Update 30 december 2013

Bijdragen van Piet van der Schee en Marion Budel en Monique en Rob Sonder. Bravo, hartelijk dank! We zijn de €300, eurogrens gepasseerd. Een aantal toezeggingen komen eind deze week in het nieuwe boekjaar 2014. Gisteren campagneoverleg gehad met Paul in cafe Briljant in Haarlem. We hebben er vertrouwen in dat we de €500,= grens snel zullen passerenArtsen zonder Grenzen 3

Update 29 december 2013

Inmiddels hebben Sandra van Scheppingen en Carla Neering ook een bijdrage gestort op http://www.alvarum.com/edwardneering. Ook Vanessa Neering heeft namens http://www.infinitimassage.nl/  een bijdrage toegezegd. De Neeringen zijn lekker op dreef. Nu de onze collegahardlopers nog. Op onderstaande foto zien we ze tijdens de laatste Maalwaterun in Heiloo in mei 2013.

Maalwaterrun 2013 groep

Update: 28 december 2013

2 dagen onderweg met de aktie en al meer dan €200,= op de rekening van de sponsorpagina van AZG http://www.alvarum.com/edwardneering. Sara Mo en Lucas hebben als eerste nicht en neef gestort, een mooi voorbeeld. Ton Neering en Elma Neering hebben ieder al €50 euro toegezegd dus we gaan de €300,= grens over.Het gaat dus als een speer. We hebben inmiddels een donatie ontvangen van www.bofit.nl . bofit begeleidt werknemers weer na een gezonde toekomst na burnout, overspannenheid en doet oa aan stressmanagement in openluchtsessies. Ook Tophoff Advocaten uit Alkmaar heeft een bijdrage gestort. Veel positieve recaties gehad met name ook over het doel “Artsen zonder Grenzen”, doen goed werk en staan nergens ter discussie.

HMVA Edward en Paul 19890507

Foto: 7 mei 1989: Paul en Edward liepen de Halve Marathon van Amsterdam, Edward rookt hier nog!!! Those what a running days!

Bericht over recent project Artsen zonder Grenzen: http://www.artsenzondergrenzen.nl/tyfoon-filipijnen/verhaal-van-ayron.aspx

Onderstaand bericht is geplaatst op 26 december 2013

http://www.alvarum.com/edwardneering
Op 2 maart 2014 gaan  Paul Neering en ik  de halve marathon van Parijs lopen. We  zoeken  sponsors voor “Artsen zonder Grenzen”, het goede doel dat we hebben uitgekozen om te steunen. Doen goed werk over de hele wereld. Het eerste doel is om €400,= te vergaren, hiermee start we in het Tshirt van Artsen zonder grenzen.  Het uiteindelijke doel minimaal €1000,=. http://www.alvarum.com/edwardneering

Artsen zonder Grenzen 2

Doneren kan op >>>>> http://www.alvarum.com/edwardneering De eerste 100 euro zijn inmiddels binnen! Oa van Paul Neering en Frank Neering!

Artsen zonder Grenzen 3

Daar is het nieuwe jaar!

Edward Daar is het nieuwe jaar!

Foto: Bo Bogaard

Gisteren, 1e kerstdag een kleine 10 kilometer door de duinen gecrosst  met Bo Bogaard en natuurlijk met forse rugwind over het strand terug naar Egmond Binnen. Prachtige duinen door de gigaduinafslag. Zee bijna tegen de duinen aan. Prachtig weer, en laten we eerlijk zijn bewegen buiten  is beter dan binnen  in een kringetje zitten!?

Back on Track!

N201 1

 

Gisteren de N201 run gelopen met Bo Bogaard. Dus gestart met de voorbereiding voor de halve marathon van Parijs op 2 maart as. Soepel gelopen over deze net aangelegde snelweg. Maar het was de eerste en direct de laatste keer! Met de auto naar een Florahal van FloraHolland en dan nog eens met bus naar het startterrein. Veel wind en opstijgende vliegtuigen van de kaagbaan en de enige mogelijkheid om onder de nieuwe Waterwolftunnel te lopen.

N201 2

Gem.Raadverkiezingen en EU verkiezingen op één dag!

 

Laten we de kieswet aanpassen (noodwetje) en de gemeenteraadsverkiezingen uitstellen naar 22 mei. Dit scheelt miljoenen landelijk en voor Amsterdam 1 miljoen. De verkiezingen voor het Europees Parlement en de Gemeenteraadsverkiezingen vallen dan samen op 22 mei 2014,. Prettig voor de kiezer (hoeft maar één keer naar de stembus) en prettig voor de politiek (het zal een licht hogere opkomst tot gevolg hebben,  voor de campagnekas en energie vrijwilligers). Mogelijk daarnaast nog twee referenda in Stad. Zeker is het referendum voor de Elandsgracht en misschien komt er een referendum over Erfpacht. Een verkiezing organiseren in een stadsdeel kost al gauw meer dan €100.000,= Dus 7 stadsddelen en de kosten van de Dienst Basisinformatie die de verkiezingen organiseert en je zit op een miljoen euro.  Gewoon doen en je hebt een simpele bezuiniging waar iedereen blij van wordt!!!

Daarnaast hebben de partijen veel minder kosten en spaart het de partijkas. De kiezer krijgt maar één keer een bombardement aan informatie/marketing tijdens één campagne. En partijen hoeven maar één keer (valse/niet waar te maken)  beloften te doen. De gemiddelde burger is een beetje moe van de politiek dus ook in die zin heeft een politieke partij er baat bij om maar één keer campagne te hoeven voeren.

PvdA jeugdwerkloosheid