Bataviastad Lelystad

Bataviastad Vandaag naar mijn schoonmoeder in Lelystad. Ze woont vlak bij Bataviastad. Het is nu sales waar toch al een outlet is > dus een Dockersbroek voor 30 euro. Of een  tweede businesspak voor 150 euro. Prima inkopen gedaan in een stil en bloedheet Bataviastad. Er is sinds kort ook een Le Marche geopend in een nieuw aangebouwd gedeelte. We hebben een overheerlijke griekse salade gegeten.

50 jaar

Edward_50_jaar_006

Hoera, ik heb het gehaald! de 50. Nu de volgende 50 onder mijn lijfspreuk"

"Als het simpel is xc3xa9n het is goed dan is het dubbel zo goed" > zowel privxc3xa9 als op het werk.

Verder gaan uiteraard mijn felicitaties weer uit naar mijn collega verjaardaggenoot Mick Jagger die vandaag 65 jaar wordt.

Edgar Davids bij AZ voor conditie

ALKMAAR- Edgar Davids houdt voorlopig zijn conditie op peil bij AZ. De 35-jarige middenvelder zit momenteel zonder club en nam contact op met zijn voormalige trainer Louis van Gaal. xe2x80x9cMaar hij is geen optie voor AZxe2x80x9d, verduidelijkte Van Gaal direct. xe2x80x9cWant mijn aanvoerder Stijn Schaars speelt bij ons al op zijn positie. Daar ben ik duidelijk over.xe2x80x9d

xe2x80x9cIk heb inderdaad gebeld met Van Gaal en kom gewoon meetrainen, ik weet nog niet hoe lang preciesxe2x80x9d, reageert Davids, die eerder meetrainde met Los Angeles Galaxy van trainer Ruud Gullit.

Davids
Davids tijdens de ochtendtraining op vrijdag

Van Gaal: xe2x80x9cRecentelijk hebben ook Ronald de Boer, Geert den Ouden en nu ook Iwan Redan met ons meegetraind om hun conditie op peil te houden. En met hen is het ook allemaal goed gekomen. Davids gaat de komende dagen naar Milaan om zich daar te laten testen in het AC Milan Lab. Vanaf dinsdag sluit hij zich weer bij ons aan om mee te trainen.xe2x80x9d

Bron: www.az.nl