Andrxc3xa9 en Marja Neering redden Zeehond op Texel!

Ecomare 1 Tijdens een weekendje Texel stuitten Andrxc3xa9 en Marja Neering op een gestrande auto van Ecomare. Ecomare is oa de zeehondenopvang op Texel. De Ecomareman  was bezig met het redden van een zeehondje, dat waarschijnlijk leed aan een vorm  van longworm, vandaar het bloed.
De auto van Ecomare was hierbij in het natte gedeelte van het strand  gekomen en kon niet meer weg.
Zij hebben een handje geholpen om de auto weer op het goede droge zandspoor te zetten en de zeehond aan boord van de auto te krijgen zodat de zeehond snel naar Ecomare gebracht kon worden! De behandeling is inmiddels gestart en de prognose van deze waddenzwemmer ziet er weer florissant uit!!

Edward Neering

Ecomare 2 

Ecomare 3 
Foto's: Marja Keijzer

Mijn lijst voor de Top 2000

Edward Neering AGA feest 2010 
Beatles – Let it be (1970)
Rolling Stones – Angie (1973)
Rolling Stones – Sympathy for the devil (1973)
Babys – Isn't it time (1977)
Jackson Browne – The load out/Stay (1977)
Andrew Gold – Never let her slip away (1978)
Joe Jackson – Is she really going out with him (1979)
Joe Jackson – Real men (1982)
Joe Jackson – Be my number two (1984)
Elvis Costello – I want you (1986)
Clouseau – Anne (1989)
Trxc3xb6ckener Kecks – Met hart en ziel (1990)
Stef Bos – Papa (1991)
Paul de Leeuw – Ik heb je lief (1997)
Acda & De Munnik – Niet of nooit geweest (1998)

Stichting Herstelling weer in Suriname

Download NIEUWSBRIEF_Suriname__nov_2010 Suriname_2007_Edward_reikt_certificaat_uit_Communicatietraining

 

De Stichting Herstelling is weer in Suriname. Klik op bovenstaande link en lees de nieuwsbrief van Albert van der lugt en Gerard Lutteken van november 2010.

Suriname_2007_foto_waterkant_dreigende_t_19 

Foto's: Zelf was ik Suriname in 2007. Op bovenstaande foto's: Geheel Boven: Ik reik een certificaat voor een metaalcursus uit aan deelnemer van het SAO te Paramaribo. Foto: Simon Hoogendoorn.

Onderste foto: Gerard Lutteken, Albert van der lugt en Ton Kolsteren aan de Waterkant in Paramaribo. Op de achtergrond een komende tropische regebui! Foto: Edward Neering

Ook kun je klikken op de nieuwsbrieven van Alexander Senger op www.herstelling.nl  Je kunt hierop ook de blog zien van de voorzitter van de stichting, Jeroen Sprenger.

Lelijke overwinning van AZ

AZ groepsfoto 
Mooi he!  Vandaag gekeken naar de 2e helft van AZ. Een lelijke overwinning van AZ op Twente was het resultaat. Ik ga terug naar de eerste drie wedstrijden van AZ aan het begin van het seizoen tegen NAC, Excelsior en Groningen. Drie maal achtereen een gelijkspel terwijl AZ absoluut de bovenliggende partij was. Met de blunder van Moisander tegen Vitesse in het achterhoofd (alsnog gelijkspel) mag dit ook wel eens …………. zo'n lelijke overwinning. Toch mooi gelijk met Ajax. Nu morgen Feijenoord nog winnen van Groningen en het kan allemaal niet meer kapot dit weekend, qua voetbal dan!! 😉

Edward Neering