Sander Toering ook geslaagd voor zijn VWO!


Sander Toering Geslaagd voor zijn VWO Vandaag werd bekend dat ook Sander Toering geslaagd is voor zijn VWO. Nu is de hele vriendegroep van Abel en Roy geslaagd. Het kan dus niet beter. Als cadeau krijgt Sander de overwinning van Nederland op Brazilixc3xab! Niet gek lijkt mij. Sander van harte!

Edward Neering

240120085354
Naast Abel en Roy zijn uit hun vriendengroep ook geslaagd uit Heiloo / Limmen voor hun VWO: Floris den Boer, Joep Appelman, Sierd de Vries, Roy Groot, Flora Oudeboon, Merel Laagland, Tamieck van Vuuren, Mikki Sindhunata, Simon de Wildt, Danny Panis, Nienke Olling, Alexander Lancee en Lisa Groot.

http://www.jpthijsse.nl/nieuws/Wie+zijn+er+geslaagd+op+het+JPT%3F
 

Werken in Den Haag

310120085361 Afgelopen donderdag was ik voor een conferentie over de nieuwe wet "Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling" in Den Haag. De conferentie vond plaats in het ministerie van VWS. Ik moet zeggen > het kost een paar centen maar dan heb je ook wat! Een prachtig gebouw zowel extern als intern. Zie de foto's

Edward Neering310120085362
310120085359
foto's: Edward Neering
 

Genieloodsen Fort Nigtenvegt en Fort aan de Winkel

010220085366 
Gisteren een mooie wandeling gemaakt met Albert van der lugt van Abcoude, naar Nigtevegt, Braambrugge en via Vinkenveen weer terug (zeg maar 17 km), via Fort aan de Winkel, naar het pitoreske Abcoude. Toen ik nog bij Herstelling werkte kreeg Herstelling de opdracht van Natuurmonumenten om de genieloods bij Fort Nigtenvegt helemaal in oude staat terug te brengen. Op bovenstaande foto kan je zien dat de werkzaamheden nu volop in gang zijn en dat Herstelling weer een puik stukje werk aflevert met deelnemers die een grote afstand naar de arbeidsmarkt hebben. De deelnemers geven zo  ook weer iets terug aan onze maatschappij door erfgoed te herstellen.  Op onderstaande foto de genieloods aan Fort aan de Winkel. Deze genieloods is al volledig gerestaureerd door Herstelling in opdracht van Vafamil. De loods heeft een functie als was-, douche- en ontmoetingsruimte voor de daar gevestigde camping. Destijds was Willem van den Oever, nu werkvoorbereider, nog werkmeester en heeft deze genieloods met zijn puillen in prachtige oude glorie hersteld. Een andere genieloods die momenteel flink onder handen wordt genomen door de Herstelling-schilderploeg van werkmeester Glenn Jones is de genieloods van Abcoude. Een nieuwe parel zal te zijner tijd door Herstelling worden opgeleverd.

Edward Neering

010220085368 Foto's: Edward Neering