Waar hebben we het over?

Roltrapfoto_met_meisje

Voetballer_sierra_leone_met_n_been

Waar hebben we het over? Tendwatcher van de Neeringblog. Philip Bodenstaff kwam met de twee volgende foto’s die twee dagen na elkaar op de website van Tiscali verschenen. Op Roltrapfoto spurt een meisje in tegensgestelde rcihting een roltrap op, de snelste krijgt 1000 euro! Op de foto met de jongen met xc3xa9xc3xa9n been uit Sierra Leone. Hij wil voetballen met collegagehandicapten maar daar is geen sponsering voor.

http://www.africanwanderings.com/?p=53

Banenmarkt

Vandaag op de banenmarkt in de RAI gestaan met 3 projecten, Eigen Werk, de Formulierenbrigade en Herstelling. Eigenlijk is zo’n banenmarkt een reunie van het netwerk als ik eerlijk ben. Velen zijn in het netwerk van baan gewisseld maar dan in feite hetzelfde maar dan elders. Sommigen heb ergens een schop onder den kont gehad en elders weer opgebloeid. Anderen waren opgebloeid maar hebben nu net een conflict, kortom stof genoeg om over te praten. Oh ja, dan zijn er natuurlijk ook nog de klanten. Het was rustig vandaag, je kunt toch zien dat de arbeidsmarkt aantrekt.

Toptijd

Kees  Schelling in actie in de straten van Zaandam. Totaal kapot in een toptijd van 1 uur en 15 minuten. Nu maar hopen dat Kees niet te vroeg piekt immers de marathon van Amsterdam staat voor de deur. Een fantastische prestatie, dat wel !!

Als

Vandaag AZ-Ajax en PSV- Feyenoord op xc3xa9xc3xa9n da. de KNVB noemen dus dagen voortaan superzondagen!! Zegt mijn zoon vanmorgen> Als AZ van Ajax wint en PSV van Feyenoord wint dan wel gelijkspeelt dan is het aan top weer niets aan de hand. Simpele logica met de waarheid als een klok.

Zondag 23 september, de dag van de Dam tot Damloop, wordt de dag dat als werkelijkheid wordt.

testiculos Habes

Vandaag ontving ik thuis een anoniem kaartje met de tekst "Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum " Het latijns van de jongens thuis blijkt abobinabel te zijn want geen van hen kon dit vertalen. Ik dus het internet op. Het blijkt letterlijk vertaald. "Als je grip hebt om hun ballen (testikels) dan zullen hart en ziel volgen", Een bekende managementtruc als je ergens nieuw komt. of als een medewerker terug moet in zijn hok.

Maar welke onverlaat stuurt mij dit anoniem?? De raderen draaien natuurlijk in dit Neeringhoofd. Wie heeft onlangs het boek van Joep Schrijvers gelezen "Hoe wordt ik een rat". Als snel had ik een shortlist.

Na de diepgaand innerlijk onderzoek heb ik inmiddels de dader bij zijn ballen te pakken,reeds na xc3xa9xc3xa9n telefoontje!!! >> nu kijken of zijn hart en gedachten mij zullen volgen.

Edward Neering