AZ-Excelsior

Gisteren na het Edambezoek naar AZ-Excelsior geweest. Bij vlagen zagen Abel en ik AZ weer vlammen zoals vorig jaar. AZ piekte vorig jaar te vroeg door NAC in de eerste werdstrijd met galaryplay met 8-1 naar Breda te sturen. Daarna morste ze al snel veel punten met gelijke spelen. Wij zien het 0-1 verlies tegen Vitesse vorige week als een incident. Voorts heeft AZ zijn vierde spits aangetrokken, in plaats van Koevermans, El Hamadoaui van Willem II, dat gaat goedkomen. Hij werd gisterenvavond aan de pers gepresenteerd.

Mooi om te zien hoe AZ heeft geacteerd rondom wel of niet Alvez van Heerenveen. Geen Babelachtige toestanden aldus geldschieter Dirk Scheringa. "HIj is gewoon te duur dus houdt het gewoon op, punt uit" Kijk >dat is nu de nuchterheid van boven het Noordzeekanaal.

Op 23 september wordt het natuurlijk smullen want de verliezer van Slavia Praag – Ajax oop bezoek in de hel van Alkmaar. AZ en haar supporters zijn er klaar voor.

Virtueel biertje

http://www.ketenunited.nl/alcohol.htm

Ik was gisteren op Fort Edam. Al pratende over werken en de vele borrels die je als netwerker bezoekt>> om "te netwerken" of dat het een gewoonte is na elke festiviteit, speech, opening e.d. zo’n borrel altijd weer een feit is. Tegenwoordig heb ik soms wel drie "borrels" in de week. Ik ga altijd met OV dus ik hoef niet te kijken op een biertje meer of minder. In het Jargon van de hulpverlening heet dit "Werken in een natte omgeving". In gewoon nederlands betekent dit dat werken in relatie tot te veel alcoholgebruik scherp om de loer ligt. Gisteren had iemand een oplossing >> Hij zei "kom eens een virtueel biertje drinken in ons Stellingcafxc3xa9" Hij bedoelde of ik chatsessie wilde bezoeken op zijn website van de Stelling van Amsterdam. Op weg naar huis dacht ik nog dat een virtueel biertje goed klinkt maar niets voor deze Neering is.