Huwelijk Kees en Wil Neering op 28 oktober 1959

Huwelijk Wil en Kees Neering met broers

Dit is één van de huwelijksfoto’s van Kees en Wil Neering (Massing) op 28 oktober 1959. De enige die er niet op staat ben ikzelf. Naar verluid was ik  ondergebracht bij de buren. Dus de jongen op Schoot bij Vader Neering is Paul Neering. Gezien de kleding van André, Ruud en Frans kunnen we spreken van “De drie Musketiers” 😉

De familiefoto is genomen in de pastorie van de St.  Agneskerk te Amsterdam op de hoek Amstelveenseweg/Corn.Krusemanstraat.

Ton en Rob als misdienaars

Op bovenstaande foto zijn de twee misdienaars die voor Kees en Wil lopen, Ton en Rob Neering
 Huwelijk Kees en Wil portret vondelpark
Kees en Wil op de huwelijkskiek in het Vondelpark op 28 oktober 1959
Huwelijk Kees en Wil Tante Marie tante Bets enz 2
Onder al het geweld van de Neeringen is dit dan toch weer een “Prinsenfoto”. We zien hier Ome Henk van der Ende met tante Bets Prins (Beukenplein, Amsterdam Oost) en we zien Tante Marie Prins met Ome Jan Jordaan (altijd lol) . En we zien natuurlijk Nel Neering (waar is Piet?)  Naast Nel Neering staat mevrouw Pouw de moeder van Nel Pouw- Neering. Dus de oma van Christa, Charl en Marianne Neeirng.
Huwelijksfoto Kees en Wil 2
Tenslotte de foto met de bruidstaart. Cor Neering met Do Neering- Prins, Wil Neering- Massing, Kees Neering en moeder van Wil mevrouw Massing. Let ook even op de prachtige retrolamp achter Kees, maar dat terzijde.
huwelijk Kees en Wil felicitaties 2Felicitaties van Andre Neering, Ruud Neering, Elma Neering (met bril) , Carla Neering, Paul Neering (helemaal rechts onderaan, het kleine jongetje)  Op de achtergrond, Theo Neering (staand naast vader) , Vader en Moeder  Neering.

 

Eén gedachte over “Huwelijk Kees en Wil Neering op 28 oktober 1959”

  1. Vanmiddag waren wij bij Kees en Wil en Wil vertelde dat Piet er niet bij was omdat hij moest werken! s’avonds was hij er wel. De bruidsjurk had Wil zelf gemaakt , voor weinig, op naailes! Kom daar tegenwoordig nog maar om. De taart was gemaakt door haar moeder, óók voor weinig! Geld was er niet, maar het was toch een geweldige bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.