Banenmarkt

Vandaag op de banenmarkt in de RAI gestaan met 3 projecten, Eigen Werk, de Formulierenbrigade en Herstelling. Eigenlijk is zo’n banenmarkt een reunie van het netwerk als ik eerlijk ben. Velen zijn in het netwerk van baan gewisseld maar dan in feite hetzelfde maar dan elders. Sommigen heb ergens een schop onder den kont gehad en elders weer opgebloeid. Anderen waren opgebloeid maar hebben nu net een conflict, kortom stof genoeg om over te praten. Oh ja, dan zijn er natuurlijk ook nog de klanten. Het was rustig vandaag, je kunt toch zien dat de arbeidsmarkt aantrekt.

Eén gedachte over “Banenmarkt”

  1. Dag Edward,
    ik was zaterdag 29 oktober 2007 xc3xa9xc3xa9n RAI hal verder. Ik zwierf ‘s-morgens weer eens op de PC dumpdag rond. Daar was het ook niet zo erg druk.
    Ik wilde nog even de werkmarkt bezoeken, maar ik moest om 13.00 uur alweer op het Leidseplein zijn om de laatste poolwedsrijden van de World Cup Rugby te zien. Dus dat lukte daarom niet.
    Ik zat dus om 13.00 uur samen met mijn vrouw in “The Hole In The Wall”. Daar was het wel druk! B-O-M-M-E-T-J-E zo gezegd. Je kunt zien dat de arbeidsmarkt aantrekt en dat er geld te besteden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.