Henk Bruning op Antillen

Henk_bruning_aan_het_werk_op_de_antillen

Henk Bruning (Zie man op de Foto aan de Flipover) aan het werk op de Antillen. Hij werkt aan verbetering van de financiele functie op de kleinere eilanden (Bonaire, St. Maarten, St, Eustachius Vaardigheden trainen op houding en gedrag en samen met zijn cursiten. Leren dat mensen trots moeten zijn op wat ze daar bereiken en niet met focussen op de kritiek vanuit Nederland.

Bruning verhaalt in zijn bericht nav de weblogberichten over Suriname dat het aan de ene kant risicovol werken is getuige een aardbeving van 3 minuten die zijn flipover deed schudden nadat hij zelf ras naar buiten was gevlucht aan de andere kant traint hij twee keer per week op de goddelijke paradijselijke stranden van ons rijksdom overzee. Jaloezie bekruipt mij als ik naar buiten kijk en het noodweer gadesla. Windkracht 9 met bakken met regen storten in Noord-Holland neder.

EK-Pool des doods??

Loting EK voetbal juni/juli 2008.

Noteer alvast in de agenda’s":

9 juni: Nederland tegen Italixc3xab

13 juni: Nederland tegen Frankrijk (Vrijdag de 13e een dag met geluk)

19 juni: Nederland tegen Roemenixc3xab (Bern)

26 juli: 50 jarige verjaardag Edward en Nederland is 20 jaar later wederom Europees Kampioen > Wij heffen het glas hierop. Revelatie van het toernooi: Demy de Zeeuw

Alle wedstrijden worden in Zwisterland gespeeld.

Is dit een pool des doods? Natuurlijk niet. Uitgaan van je eigen kracht. Advies is wel om een andere coach te nemen en dus afscheid te nemen van "Van Basten/Van het Schip". Van Nistelrooy zal vlammen dus geef ‘m het volste vertrouwen ook met tegenspoed. Frankrijk zal zich als tweede kwalificeren en we nemen dus op 19 juni afscheid van Wereldkampioen Italie en van EK poule winnaar van Nederland >Roemenixc3xa9.