Paul is terug van weggeweest !!!

AZG Edward en Paul

Gisteren met Paul 15 km getraind op het strand tussen Egmond en Castricum aan Zee. Een prachtig windstil strand dit keer. Paul heeft dus zijn training weer hervat na een vervelende kuitblessure. Ik ben er blij mee!  Voor de training gezamelijk een foto gemaakt voor de Uitkijkpost, het plaatselijke Witte Weekblad van Heiloo of de Echo van Amsterdam. Dit artikel is onder andere ter ondersteuning van de Lancering van de CD single “Voor een Joet zit je Goed” een donatiesingle voor de actie voor Artsen zonder Grenzen met Bo Bogaard, Meindert Winkelman, Edward Neering en Arjen Box in een hoofdrol!

De CD kan nu al besteld worden door €12,= euro te storten op ING Bank  48 68 469 tnv E.J.M. Neering (IBAN:  NL69 INGB 0004 8684 69 ) ovvv “CD” + adres €10,= wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD.

Degenen die nu al meer dan 12 euro hebben gedoneerd krijgen de CD uiteraard gratis.

Je kunt ook €10 euro storten en dan gaat €8 euro naar AZG.

Je kunt ook rechtstreeks een bedrag storten op de acitesite met creditcard http://www.alvarum.com/edwardneering Ook leuk om te zien wie er al heeft gedoneerd, nu al meer dan 31 mensen die een bijdrage hebben geleverd voor een betere wereld.

Paul Neering als peuter

En dat Paul Neering altijd al een winnaar is geweest blijkt toch ook maar weer uit deze foto. Kortom de perfecte Haas voor Parijs!

Op de foto zijn ook te zien:  Vlnr: Ruud Neering, Andre Neering, Christa Bodengraven, Frans Neering, Carla Neering, Paul Neering (de peuter met zijn handen omhoog) , Rob Neering en Elma Neering