CD “Voor een Joet zit je Goed” is in aantocht”!!

AZG band

Vlnr: Meindert Winkelman, Arjen Box, Edward Neering en Bo Boogaard

Vandaag een interview gehad met Carolien Breed van de Uitkijkpost in Heiloo. Komt binnekort in de krant. Vertelt over onze nieuwe single “voor een Joet zit je Goed” Kan worden besteld voor €12,00. €10,= wordt dan op deze donatiesite gestort en €2,= is een bijdrage aan de productie- en verzendkosten van de CD. De CD kwam tot stand Meindert Wikelman, drums, bass en synthesizer, Arjen Box, productie in de Tjardastudio in Alkmaar, Bo Bogaard (Zang en Piano) en Edward Neering (Tekst en 2e stem). De CD verschijnt over twee weken en wordt vervaardigd door Discompany.

Vandaag een interview gehad met Carolien Breed van de Uitkijkpost in Heiloo. Komt binnenkort in de krant. Vertelt over onze nieuwe single “voor een Joet zit je Goed” Kan worden besteld voor €12,00. €10,= wordt dan op deze donatiesite gestort en €2,= is een bijdrage aan de productie- en verzendkosten van de CD. De CD kwam tot stand Meindert Wikelman, drums, bass en synthesizer, Arjen Box, productie in de Tjardastudio in Alkmaar, Bo Bogaard (Zang en Piano) en Edward Neering (Tekst en 2e stem). De CD verschijnt over twee weken en wordt vervaardigd door Discompany.

De CD kan nu al besteld worden door €12,= euro te storten op ING 48 68 469 tnv E.J.M. Neering ovvv “CD” + adres €10,= wordt gestort op de actiesite en €2,= is een minimale bijdrage voor de productiekosten van de CD.

Wil je geen CD maar wel een bijdrage storten, dat kan rechtstreeks met creditcard op www.alvarum.com/edwardneering Je stort dan direct voor Artsen zonder Grenzen.

Artsen zonder Grenzen 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.