Huis van Rob en Marijke Spanje

Huis_van_rob_en_marijke Vandaag weer eens de website van mijn schoonzuster bezocht die als kunstenaar furore maakt. Op bijgaande afbeelding is het huis te zien van Rob en Marijke Neering in Spanje in de buurt van Playa d"aro. Erg mooi en veel werk is er de laastste tijd bijgekomen.

Klik op onderstaande link om meer werk te bekijken van Marja Keijzer.

http://marja-keijzer.exto.nl/

Klik op "diversen" om bovenstaand schilderij te zien. Je ziet dan tevens het schilderij wat wij van Andrxc3xa9 en Marja hebben gekregen op 21 mei 2005 op onze trouwdag >> "The singing buttler" van Vittriano. (zie afbeelding hieronder) Op de website van Marja zijn de werken scherper afgebeeld.

Edward Neering

Jack_vettriano_the_singing_butler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.