Training kwart marathon van Egmond

8 januari loop ik samen met een aantal TRIAS-lopers uit Heiloo en omstreken de kwart marathon van Egmond, Slechts 10,5 km, maar wel over strand vier heuvels, waaronder de verardelijke bloedweg nabij Egmond aan Zee. Vandaag met broer Paul 9 km van dit parcours gelopen. Op het strand vol de wind in het gezicht, windkracht 8. Paul als haas en ik heerlijk uit de wind achter de rug van mijn grote broer. de Strandopgang richting Egmond Binnen moest toch echt lopend om vevolgens met de wind in de rug met bijna 12 km per richting restaurant “Anno Nu” te rennen. De les van vandaag was duidelijk. Wil ik onder het uur lopen dat moet er in ieder geval niet zoveel wind staan als vandaag. Het zal er om spannen of ik het ga redden binnen het uur. Anno Nu stelde teleur door gesloten te zijn. Wij hadden ons voorbereid op ene heerlijk tosti Finnebrood met een dampende soep, het werden tosti’s thuis, ook lekker!

Edward Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.