certificaatuitreiking

Suriname_2007_edward_reikt_certificaat_u_5 

Vandaag eerst de nederlandse ambassade bezocht en Albert en Gerard hebben verslag gedaan van hun activiteiten voor de Stichting Herstelling en de gemeentelijke diensten DMO en DWI. Een Prima gesprek. De Nederlandse ambassade lijkt een beetje op een klein ruimteschip dat geland is in Paramaribo.

Vervolgens overleg gehad met het bisdom van Paramaribo, het SAO en de directeur van de katholieke onderwijsstichting over mogelijke nieuwe projecten rondom de houten cathedraal die momenteel al wordt gerestaureerd. Het is de enige houten cathedraal in heel het carabisch gebied.

De dag afgesloten bij het SAO. Twee medewerkers van Herstelling hebben daar de afgelopen twee weken cursussen gegeven. Simon Hoogendoorn heeft op uitstekende wijze zes deelnemers en twee docenten een cursus MIG/TIG lassen gegeven. Ton Kolsteren heeft het kader van het SAO een communicatietraining gegeven en dat op een gedreven manier gedaan. Vandaag was dan de certificaatuitreiking. Samen met de directeur van de SAO, de heer Pinas, heb ik de certificaten uitgereikt. De geslaagden waren trots op hun Herstellingscertificaat en de docenten waren zeer te spreken over de inzet die wast gepleegd. Weer een prima voorbeeld hoe deskundigheden kunnen worden uitgewisseld tussen Amsterdam en Paramaribo. Dit wordt veriolgd > zowel de heer Pinas als ik weten dat zeker. Alle deelnemers nogmaals gefeliciteerd via deze blog!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.