Voetbalherinnering aan Frans

Frans_neering_foto_van_marja_kopie Deze foto van Frans werd ingezonden door Andrxc3xa9 en Marja Neering. Het verdriet is groot maar er maar er komt nu ook veel aan herinneringen boven. Andrxc3xa9 kan zich nog goed herinneren dat hij op een zondagmorgen zijn voetbalsokken kwijt was en ze ook niet bij de was. Hij had ze die avond ervoor nog bij de was zien liggen!! De enigie die die ochtend het huis has verlaten was Frans. Andrxc3xa9 dus met grote passen naar Pancratius. Hij stoof het veld op waar Frans met afgezakte kousen tot aan de enkels rustig het spel stond te aanschouwen. Hij eiste met zijn "Drxc3xa9- dominantie" zijn sokken op en Frans luisterde voorbeeldig. Stoicijns trok Frans zijn kicksen weer aan en ging op blot voeten verder alsof Noby Stiles of een Frits Korbach-uitstraling de normaalste zaak van de wereld was. Of hij die ochtend nog heeft gescoord is helaas onbekend.

3 gedachten over “Voetbalherinnering aan Frans”

  1. Mijn ome Frans,zo dacht ik over hem.Hij had een gave door elk nichie te laten denken dat ze zijn lievelings nichie was.Net als ik.Ergens in mijn nichies cariere ben ik veranderd van ouwe duikboot tot lewinski,en bij een rot klus kutnichie . Dat laatste is een beetje jammer.Ik heb leuke herinneringen aan mijn ome Frans, vakantie in spanje geheel onverwachts alweer 8 jaar geleden.Ik wilde toch even melden dat hij toen even van slag was want HIJ BESTELDE OSSEBOEKO!!!(dat schrijf je overigens niet zo)en at het ook nog op……..Dat zijn van die dingen die je nooit vergeet.De tweede keer dat we elkaar troffen in spanje was met de Fagels ook heel appart want toen heeft ie geheel vrijwillig gezwommen (staat op video)Eigenlijk dachten we dat ie niet kon zwemmen maar die gedachten heeft ie uit de weg geruimt.Ik kan nog veel meer over hem schrijven maar ach alles zit in mijn hart.Lieve allemaal ik zal mijn ome Frans vreselijk missen …….kutnichie Simone

  2. lieve frans,vandaag zou je 53 jaar zijn geworden ik weet zeker dat je bij iedereen die je hebt gekend in gedachten bent,dit keer voor jou geen slingers aan de wand jootje roy jordy, sterkte,en een heineken nemen op jullie kanjer. liefs ellie gezellie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.