Toespraak van Jordy en Roy tijdens begrafenis Frans

Frans_en_jolanda_na_de_oplevering_van_3

Deze foto van Frans en Jolanda is ingezonden door Jordy en Roy. Het is het moment van oplevering van het huis aan de Kees Verkerkstraat in Hoofddorp. Eigenlijk het moment dat de ziekte van Frans zich begon te manifesteren en de ellende voor hen begon.

Klik op onderstaande download en lees de toespraak van Roy en Jordy tijdens de begrafenisplechtigheid.

Download toespraak_voor_frans_van_jordy_en_roy.doc

2 gedachten over “Toespraak van Jordy en Roy tijdens begrafenis Frans”

  1. Ik wilde even reageren op het stuk van ‘Stan onze taxichauffeur’. Ik heb het (de foto en het artikel) mijn vader laten zien en hij is er blij mee dat men zo’n vertrouwen in hem heeft. Mijn vader is werkelijk goud waard.
    Nog bedankt.

    Nancy

  2. Mijn lieve ome Frans.
    Ik heb veel herinnering aan ome Frans. De geweldige vakanties in Spanje samen met Jolanda, Frans, Roy en Jordy. Het was altijd dikke pret.

    Door Frans heb ik de muziek van Hazes leren kennen. Daar konden we in Spanje namelijk niet om heen! Altijd had hij Hazes aan en zong de liedjes mee. Het was niet altijd foutloos de teksten die hij zong, maar dat maakte niet uit, we hadden lol!

    Een ander spektakel was dat we op het strand een waterfiets huurde. Frans wilde eigenlijk niet mee, omdat hij niet van water/zwemmen hield. Het is ons toch gelukt,
    onder xc3xa9xc3xa9n voorwaarde, dat hij niet nat zal worden. Dat is een beetje moeilijk wanneer je op het water bent!

    Voor school moest ik naar een museum volgens mij was dat in Den Haag. Ik vroeg aan Jo of ik bij ze mocht logeren. Dat was geen probleem. Frans haalde mij op van het station in Hoofddorp. ’s Avonds gezellig samen op de bank. Hij een biertje en ik een bak chips met een drankje. Zegt Frans op een gegeven moment xe2x80x9chet is knap en het zit op de bankxe2x80x9d. Waarop ik zei xe2x80x9chet is ook knap en zit naast je op de bank! Wij lachenxe2x80xa6..

    Ik zal Frans nooit vergeten en de mooie herinneringen zal ik in mijn gedachten onthouden. Al was ik af en toe zijn kut nichtje!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.