Gert Jan Verbeek weg bij AZ!

adam maher met beker

Foto: Adam Maher met de KNVB beker

Gert Jan Verbeek vertrekt bij AZ. Dit is officieel bekend gemaakt door AZ. Gebrek aan chemie tussen trainer en groep is de reden. Om 12. 00 uur is er een persconferentie. Na het het dramatische competitieseizoen van vorig jaar (11e en bijna degradatiespook) werd alles gecamoufleerd door het winnen van de de KNVB beker, een fantastische prestatie. Dit jaar ging Verbeek  voor een compacte speelstijl wat absoluut niet des AZ is. Ook hield hij vast aan de matige inzet van Victor Elm (zeer veel sloridige passes en een beperkt voetballer) en Roy Beerens, die angstig onder zijn niveau speelt. De uitwedstrijden tegen Heerenveen, NAC en Utrecht kan je verliezen maar de manier waarop was belabberd. Ja, wel gewonnen van Ajax en PSV. De beslissing was door AZ al genomen voor de winst tegen PSV dus de victorie tegen de eindhovenaren is een eindgeschenk aan Gert Jan Verbeek. Een mooie rechtlijnige trainer die overigens openlijk flirt met Twente dus misschien is de deal daar al gemaakt. Ben benieuwd wie de opvolger gaat worden. Laten we hopen dat het niet Alex Pastoor wordt!!

Mogelijke opvolgers: Shota Averladze, Dick Advocaat of Co Adriaanse

AZ PSV

Foto: Viergever kopt de 1-0 vanuit een prachtige corner van Martens tegen PSV

Gert Jan Verbeek

Gert Jan Verbeek

Wereldrecord vandaag op de Marathon van Berlijn!

Berlijn hardlopers

Hoor zojuist op de radio dat in Berlijn het wereldrecord op de marathon (41 km 195 mtr) is verbroken in 2.03,23 ………Laat dat nou precies mijn PR zijn op de halve marathon! Van die dingen!

Op 2 maart 2014 een nieuwe internationale poging om onder de twee uur te komen in Parijs. De inschrijvingen drupppelen binnen.

 

Berlijn na de finish Edward