Sponsor Frank Neering ten behoeve van KiKa!

Frank Neering KIKAgroep

Beste Familieleden,
Op zondag 2 juni a.s. hebben wij de Neeringenreünie waar wij gezellig samen met elkaar wat gaan eten en drinken.
Mede op aangeven van Edward zou ik de reünie aan willen grijpen om stil te staan bij het onderstaande goede doel waar ik mij het komende jaar voor in ga zetten.
Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst voor zich. Elk jaar krijgen bijna zeshonderd kinderen een verschrikkelijke boodschap: ‘Je hebt kanker’. Daarna start een moeilijke periode van zware behandelingen en onzekerheid. Met vaak een goede afloop, maar helaas niet altijd.

De reden waarom ik voor KiKa heb gekozen is mijn buurmeisje Puck die al ruim een jaar aan het ploeteren is om de strijd tegen kanker te winnen. Iedere dag zie ik haar, maar zeker ook haar ouders, worstelen met haar ziekte en ik voel het als mijn plicht om hier mijn steentje aan bij te dragen.

Op 3 november zal ik daarom de marathon van New York lopen. Hier zal ik met mijn +100kg hard voor moeten trainen;-), maar elke kilometer staat in het teken om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Mijn persoonlijke sponsordoel is €6.000,00 en ik hoop dat jij me wilt helpen dit doel te bereiken. 
Je kan me sponsoren via de onderstaande link:
http://www.runforkikanewyork.nl/FormSignUpSponsor.aspx?company=false&PersonId=273
Mocht dit niet lukken, dan kan je mij ook (zakelijk) sponsoren door het bijgaande formulier in te vullen en naar mij (Frank Neering, Provence 13, 1448 JD) op te sturen.

Lukt dit ook niet, dan kan je mij uiteraard ook mailen of bellen (frank.neering@gmail.comof 06-10249595) en geef dan het bedrag door wat je wilt sponsoren + je bankrekeningnummer.
In 2025 moet het genezingspercentage van kinderen met kanker op 95% liggen.
Help mee dit doel te bereiken en sponsor mij!
Edward Neering was mijn 1e sponsor, wie volgt?? 
    
Mede namens Kika bedankt voor je bijdrage!!!
Frank Neering / 06-10249595
Volg mij opFacebook via Frank loopt voor KiKa New York 2013en Like mij.

Frank Neering KIKAgroep

2 gedachten over “Sponsor Frank Neering ten behoeve van KiKa!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.