Marja en Richard van der A (zoon van Nel Neering-vd A) + kids

Richard en Marja 4

Van links naar rechts Marije , Richard (zoon van Nel Neering), Marja en Ilse. Deze foto is onlangs gemaakt in onze tuin t.b.v.  een andere reünie . Het is best een bijzonder verhaal hoe wij elkaar ontmoet hebben. Het was Februari 1987 en wij waren op wintersport in Westendorf. Richard met Gerard Reekers op vakantie en ik ook met een vriendin. De eerste avond ontmoette we elkaar in een bar en het was liefde op het eerste gezicht …..! Richard hoorde die week dat oma Neering was overleden, zeer verdrietig en hij vertrok dezelfde avond nog naar huis. Toen hij thuis was belde ik hem om sterkte te wensen ……, dat is nu 26 jaar geleden . Jammer dat ik oma Neering nooit heb mogen leren kennen.

Marja van der A (Vrouw van Richard van der A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.