Bij Nel op de koffie met de elektrische OV fiets

Edward en Nel met elektrische OVfiets

Vandaag een echte Neeringendag gehad. Dagje vrij, eerst naar Carla Neering in Amstelveen waar haar dochter Sandra en haar kinderen Lars en Iris acte de presence gaven met een trotse opa Jan van Scheppingen, leuk hoor! Daarna met de metro/trein naar Haarlem. Van Haarlem met De elektrische OV-fiets over de Akerdijk naar Badhoevedorp langs twee nieuwe fietsbruggen en onder de nieuwe Westrandweg, Tjezis, wat verandert alles snel. . Daar foto’s genomen van de Akerdijk 121 en de Eksterstraat 10 (mijn geboortehuis)  en 12. Vervolgens naar Nel Neering en Piet van der A in de Zwaluwstraat. (zie foto). Als verassing was daar Jeroen Reekers (toekomstig luchtverkeersleider) en Ton Neering (pensionado)  aanwezig. Last but not Least naar de verjaardag van Sara Neering in Haarlem en dus naar Paul Neering en Irene Notenboom. Zo zie je maar weer, met de Neeringreunie in het vizier een vruchtbare promotietour langs de velden.

Akerdijk 121

Akerdijk 121 waar Ruud als laatste Neering is geboren. Hier vlak achter wonen Hans en Pauline in de nieuwbouw van de bloemenbuurt.

Eksterstraat 10

Eksterstraat 10 te Badhoevedorp, waar André, Frans, Paul en Edward geboren zijn. De front van dit huis komt op vele foto’s van de Neeirngen terug. Later verhuisden we naar het huis ernaast, nummer 12 waar Rob Sonder met zijn ouders woonde. Deze verhuisden toen naar de Zwaluwstraat. Op Eksterstraat 10 kwam toen de familie Schrama te wonen met oa Rob Schrama, Tom Schrama, Hans Schrama, Corry Schrama en Marja Schrama.

Eksterstaat extra

Eén gedachte over “Bij Nel op de koffie met de elektrische OV fiets”

  1. Akerdijk 121? Daar heeft Linda Kers gewoond totdat ze met mijn broer Peter trouwde en naar 126 verhuisde. En daar wonen ze nog steeds. Leuk on Nel te zien, uiteraard kende ik die uitsluitend als ‘mevrouw van der A’ tijdens mijn Pancratius jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.