AZ speelt zich veilig tegen Heerenveen

AZ verbeek sneeuw

AZ heeft zich veilig gespeeld en kan zich richten op de Bekerfinale tegen PSV op 9 mei in de Kuip. Dat is de conclusie van dit weekend aan de staart van de ranglijst van de vaderlandse Erendivisie. Opvallend was het degelijke en robuste spel van Ortiz uit Paraquay. Ik zeg, in de basis laten deze man kan ons goed van pas komen. Als blijkt dat Overtoom nog niet in vorm is (hij is 60% van wat hij bij Heracles was) dan hem niet opstellen en kiezen voor Henriksen en Ortiz.

Volgende week PEC Zwolle thuis. Abel en ik zijn erbij, een mooie oefenwedstrijd voor de bekerfinale waar wij ook naar toe gaan! Forza AZ!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.