ali-messaoud(az)(2)

Ali Messaoud is weer fit en hoopt nog altijd op  speelminuten in het eerste elftal van AZ. De aanvallend ingestelde Amsterdammer  heeft een aflopend contract bij de club waar Gertjan Verbeek aan de leiding  staat en is vooralsnog niet geïnteresseerd in een contractverlenging. Messaoud  staat in de belangstelling van verschillende clubs uit binnen- en buitenland,  maar focust zich voorlopig op AZ en wil Verbeek overtuigen van zijn  kwaliteiten.
“Meerdere clubs hebben interesse getoond en de  eerste gesprekken zijn gevoerd. Ik heb echter nog nergens mijn handtekening  gezet en zal na dit seizoen mijn opties rustig bekijken”, vertelde Messaoud aan SoccerNews. De Nederlander van Marokkaanse afkomst wil graag in de  Eredivisie blijven. “Het buitenland is voor mij denk ik te vroeg. Ik ben nog  niet klaar in de Eredivisie, ik wil eerst laten zien wat ik kan.”
Messaoud maakte deze maand zijn rentree op het voetbalveld nadat hij twee  maanden gedwongen vanaf de zijlijn moest toekijken. Na een invalbeurt tegen de  reserves van FC Den Bosch speelde hij tegen de reserves van Fortuna Sittard weer  negentig minuten en wist hij twee keer te scoren. “Daaraan kun je zien dat ik  toe ben aan het hoogste niveau. Ik ben dit seizoen lang geblesseerd geweest en  ben nog steeds de topscorer van AZ B. Ik kan en ik wil op een hoger niveau  spelen en daarom heb ik niet bijgetekend.”
“Bij een club in de Eredivisie  waar ik het vertrouwen krijg, kan ik zeker van waarde zijn”, aldus Messaoud die  in de gaten gehouden wordt door de Marokkaanse voetbalbond. “Sinds Pim Verbeek  werkzaam is bij de bond (als technisch directeur, red.) gaat het contact met  stappen vooruit. Ik wil graag successen boeken met het nationale elftal, maar  dat gaat niet lukken zolang ik niet kan laten zien wat ik kan.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.