Radioprogramma “Amsterdam in Beweging!”

edward Neering hr

Op 16 november 2012 had ik een uur lang een eigen Radio Programma op Amsterdam FM. Op mijn oude blog kon ik geen directe link aanbieden. Dat kan nu wel. “Amsterdam in Beweging!” is in handen en wordt gepresenteerd door Edward Neering en de muziek is van Joe Jackson. Klik op http://www.salto.nl/streamplayer/stadsfm_ondemand.asp?y=12&m=11&d=16&t=1000&s=206

Interview met Anika Hagg van VU Vooruit (Studentenproject, studenten krijgen gratis woonruimte en doen daarvoor maatschappelijke taken voor de wijk , zoals bijvoorbeeld Huiswerkbegeleiding), Project Eigen Werk (Interview met Frans Heessels) en Nico Kemper wordt geinterviewd ihkv het project Herstelling waar ik jarenlang directeur ben geweest.

Joe Jackson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.