Het boek van Joe Jackson in uit!

Het ontroerende, geweldige verhaal van Joe Jackson

JoeJacksonDe Engelse zanger, pianist en songschrijver Joe Jackson is één van de grootste en veelzijdigste talenten uit de Britse popmuziek. Maar omdat ‘het leven van een popster eigenlijk geen boek waard is’ laat de eigenzinnige Jackson zijn onderhoudende en humoristische muzikale autobiografie eindigen als een platenmaatschappij hem zijn eerste platencontract aanbiedt. Een overwinning op de zwaartekracht is het verhaal van een zeer getalenteerde jongen in ogenschijnlijk kansarme omgeving die zijn talent en liefde voor muziek ontdekt en daarmee zijn kansen voor altijd keert.

‘Hij schrijft  fantastische songs, en maakte onvergetelijke albums… en komt nu ook met een geweldige autobiografie’ – The Observer

Een overwinning op de zwaartekracht ISBN 9789401600538 – Prijs €17,95

Zojuist besteld bij www.bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.