Familie Neering eind jaren 50!

Deze foto moet uit 1957 zijn. We zien Piet van der A met Nel Neering, Theo Neering en Nel Pauw, Kees Neering en Wil Massing, Op de arm bij Wil Massing zit Frans Neering, We zien Jopie Neering, links (zonder bril met prominente oren) Ton Neering, helemaal rechts Rob Neering, De twee meisjes beneden zijn Elma (links) Neering en Carla (rechts) Neering en van Ruud Neering zien we helemaal onderin alleen zijn haar en het puntje van zijn voorhoofd. De baby bij Dora Neering (moeder Neering) in de armen is Paul Neering en wij zien natuurlijk Cor (pa) Neering met Andre Neering op schoot.

De enige die we niet zien ben ikzelf, immers ik werd geboren in juli 1958.

Samengevat: een leuk stel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.