Top 2000

Joe_jackson Vandaag de hele dag in het teken van de top 2000. Eerst even naar de sportschool voor de noodzakelijke beweging immers er is weer sneeuw op komst dus van hardlopen komt weinig terrecht. De voorspelling voor de halve marathon van Egmond is dat het hoog water zal zijn en zwaar zal vriezen !! Echt weer voor echte mannen > maar niet voor deze als het meer dan vier graden vriest. Om de top 2000 en de echte mannen van de halve marathon bij elkaar te brengen > Vanavond hoog genoteerd in de top 2000 > Joe Jackson met "real men" klik op onderstaande youtubeclip.

http://www.youtube.com/watch?v=41FNXkY9VZY

Eén gedachte over “Top 2000”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.