0 graden + N-wind Halve marathon van Egmond

Hardloopfoto
Terwijl mijn zoon Abel de elfstedentocht voorspelde over twee tot drie weken en stellig verwees naar allerlei weersites, ben ik, toch een beetje ongerust,  even gaan surfen. De verwachtingssite voor de boeren per provinice voorspelt voor Noord Holland op de dag van de halve marathon van Egmond het volgende:
Zondag 10 januari 2010 >> S’nachts: – 6 graden vorst, Overdag, 0 graden , Noorderwind: Kracht 3 >
We weten al dat het hoogwater is > Samengevat > met windje in de rug naar Castricun aan Zee door  over wat rul aanvoelend strand. Terug af en toe een flard van de noorderwind ter afkoeliing > kortom weer voor een toptijd. Alleen het laatste stukje vanaf de top na de bloedweg volop tegenwind echter dan is het nog maar 1,5 km!!
Zie onderstaande link naar de desbetreffende site
Hgr Edward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.