foto’s 50 jaar Nel en Piet

foto’s: Edward Neering50_jaar_nel_en_piet_027 50_jaar_nel_en_piet_019_2 50_jaar_nel_en_piet_029 50_jaar_nel_en_piet_037 

50_jaar_nel_en_piet_035 50_jaar_nel_en_piet_054_2 50_jaar_nel_en_piet_052

Op de foto’s: Jeroen Reekers, Tim Sonder, Menno Schelling, Jos Reekers, Linda Reekers, Jopie Breedijk-Neering, Danielle Sonder met Stijn, Rob Neering en Pauline Schelling

3 gedachten over “foto’s 50 jaar Nel en Piet”

  1. Beste medelopers

    Het moet me van het hart dat het wedstrijdverloop zeer smal is weergegeven door bovenstaande. De kille cijfers mogen dan voor velen als waarheid worden gezien…de gevoelswaarde is toch door een ieder ervaren als uniek. Zie daar Kees Klaver die een pr loop. En Sascha van der Ende die zich zorgen maakte voor de loop en vervolgens ontspannend een eindsprint plaatst waarmee duidelijk wordt gemaakt…is dit alles? Tom Harding loopt eigelijk ongetraind 1.35.04 ik bedoel.. tsja volgende keer wel trainen en de Mark Slamannen hebben een probleem. Hoe hard de wedstrijd is gemaakt door de toppers (Kees Schelling en Stefan Doeber)mogen duidelijk zijn…Mark Slaman was de enige die als eeste over de meet zou komen, zoveel was wel duidelijk na 7 km. Hoewel terecht gewonnen door Mark, dacht ik dat een tussensprint na 12 km wel op plaats zou zijn om te testen dat wat Stefan en ik al dachten. Ik kapot, Stefan leeg, Mark winnaar…tjsa. Ook dit jaar raakte er iemand verdwaald..jawel Edward Neering heeft maar 14 km gelopen en wordt uit de uitslag genomen. Edward heeft zichzelf – met sterretje – boven velen andere geplaatst…onterecht. Zelfkritiek zou hier op haar plaats geweest zijn……….
    Paul Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.