Ajax geen schijn van kans tegen oppermachtig AZ!

AZ_Huldiging_en_AZ-bier_021 Wij, Abel, Sander, Stefan, Keito en ik waren er bij in het AZ-stadion, AZ won met 2-0 oppermachtig van Ajax. Ajax heeft slechts xc3xa9xc3xa9n kans gehad (stift van Suarez op de lat) en AZ was superieur. Zelfs nog te vaak te slordig (Wernbloom en Holman) want anders was het 5-0 of 6-0 geweest! Geweldige sfeer in het stadion en vanouds klonk weer "helemaal niets naar Amsterdam!!" Ajax-publiek haakte al voortijdig af naar huis (Van je fans moet je het maar hebben). Hoofdrol voor Graziano Pelle. Echt een fantastische middag gehad!

Een mooie revanche op verlies thuis vorig jaar en op Demy de Zeeuw en Mounir El Hamdaoui (niet gezien de hele middag).

Edward Neering

http://www.youtube.com/watch?v=Z6Lopmal_6I&feature=player_embedded#!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.