De Neeringreunie vindt definitief plaats op zondag 2 juni 2013!

Neeringfoto 1956 met hele Ruud

De Neeringreunie zal plaatsvinden op zondag 2 juni 2013 in de Speeltuin in Badhoevedorp. 31 mei 2013 is de 100e geboortedag van Dora (Dirkje) Neering- Prins. Een mooie Cliffhanger dus voor deze nieuwe Neeringreunie. Ook de Neeringen van de tak van Oom Anton en tante Stien zullen aanwezig zijn en wellicht komen er ook kleinkinderen van de broer van Opa Neering, oud Oom Gerard Neering (tandarts, PSP, Zwanenburg). De organisatie ligt in de vertrouwde handen van André Neering, Rob Neering (Penningmeester) en Edward (Witte Keniaan) Neering. Ton Neering heeft gesolliciteerd en wacht nog op uitslag. Er vinden nog onderhandelingen plaats over zijn mogelijke rol.

Over de bijdrage en andere details volgt later bericht op deze weblog.

Foto: Uit het archief van Wil en Kees Neering: We zien van v.l.n.r.: Nel Neering, Piet van der A, Frans Neering (peuter), Wil Neering-Massing,  Kees Neering, Jopie Neering, Theo Neering, Nel Neering- Pouw, Ton Neering, Vader Cor Neering, Moeder, Do Neering- Prins, Paul Neering (de baby op de arm bij Dora Neering), Rob Neering, André Neering op schoot bij vader Neering, Ruud Neering, Elma Neering en Carla Neering. Deze foto is uit oktober 1956. Edward Neering staat er niet op want is als rode lantaarndrager geboren in juli 1958.

Eén gedachte over “De Neeringreunie vindt definitief plaats op zondag 2 juni 2013!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.