Vuurwerk

Vandaag is het zover. Mijn zoon (15) kan het bestelde vuurwerk gaan ophalen en Pa moet mee anders krijgt hij het spul niet mee. Ook dit jaar natuurlijk weer veel te veel geld hieraan uitgegeven.  Schaam me dat ik wederom voor de druk ben bezweken. Eerlijk gezegd vind ik vuurwerk fantastich mooi maar maak me altijd zorgen dat mijn jongen zielloos met knallers gaat rondlopen en dat hem in zijn stoerheid wat overkomt (vingers eraf, gehoorschade, brandwonden). Eigenlijk zijn het dus de zorgen over een worsecase-scenario. Nog even en ik stap op de fiets naar Limmen en kom als een muilezel terug. Dan begint het uiststallen van het vuurwerk op zijn kamer en dan maar kijken en wachten………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.