Goddelijk lichaam

Jarenlang heb ik gesport en gechilled bij Fittness First Alkmaar. Was daar te onpersoonlijk en te monotoon derhalve gestopt. Vandaag bij de dokter geweest ivm melanoomonderzoek familie. Even mijn bloeddruk laten checken > te hoog. Minder zout, meer bewegen, minder drinken kortom vanvaond naar de plaatselijke fitness-school gegaan, Dorssport geheten. Ik ben steevast van plan weer te gaan werken aan mijn goddelijk lichaam. De dam tot dam loop wacht op mij en wellicht de halve marathon van Amsterdam. Hoorde gisteren dat Kees Schelling inmiddels een voedseldeskundige heeft ingehuurd om een rondje te kunnen lopen. Het moet niet gekker worden. De man die mij in de jaren tachtig heeft verguisd omdat ik destijds reeds inzag dat voeding en presaties onlosmakelijk met elkaar in vervand stonden. Zou het de leeftijd zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.